Prima pagină » Cultural » Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, separați, la doar câteva zile după ce s-au căsătorit! Motivul l-a spus chiar ea

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, separați, la doar câteva zile după ce s-au căsătorit! Motivul l-a spus chiar ea

05 oct. 2023, 09:37,
în Cultural

La doar câteva zile după ce s-au căsătorit Ioana Ginghină și Cristi Pitulice sunt separați. Artista și Cristi Pitulice nu au avut ocazia să se bucure de primele zile ca soț și soție.

La scurt timp după ceremonia de nuntă, actrița a rămas singură acasă, în timp ce proaspătul ei soț a fost nevoit să plece.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, separați, la doar câteva zile după ce s-au căsători

Cu aproape două săptămâni în urmă, actrița și partenerul său de câțiva ani au spus ”DA” în fața ofițerului stării civile și au sărbătorit acest moment important din viața lor printr-o petrecere intimă organizată în curtea propriei lor case.

Ioana Ginghină a trăit o mare fericire în ziua nunții și a împărtășit mai multe fotografii pe internet, în care se poate observa cât de mult entuziasmată a fost cu decizia de a se căsători.

La scurt timp după căsătorie, Ioana Ginghină a dezvăluit că ea și soțul ei nu au putut să se bucure de primele zile ca soț și soție, deoarece au fost nevoiți să rămână separat pentru o anumită perioadă.

Actrița a dezvăluit că soțul ei a plecat imediat după nuntă pentru a-și rezolvarea afacerilor pe care le-a pus în așteptare în timp ce se ocupa de organizarea nunții. Cu toate acestea, după ce se va întoarce, el va reveni la rolul său de soț și își va relua responsabilități.

„Soțul, după ce a făcut nunta, a plecat. E plecat până joi. Pentru că s-a ocupat mult de nuntă și și-a lăsat businessurile mai lejer, acum se reocupă de ele.

După care revine iar la atribuțiile de soț. Am și zis, de când e soț, nu prea mai stă pe acasă”, a declarat Ioana Ginghină pentru Unica.ro.

Când vor pleca în luna de miere proaspeții însurăței

Chiar dacă s-au căsătorit recent, Ioana Ginghină și Cristi Pitulice vor mai aștepta o perioadă până când vor pleca în luna de miere. Cei doi vor merge în prima lor vacanță ca soț și soție abia la sfârșitul anului, în Thailanda, și, desigur, o vor avea alături și pe Ruxandra, fiica Ioanei Ginghină din căsătoria anterioară.

„Luna de miere va fi cred că după Revelion sau poate cu o zi două înainte de Revelion vom pleca. Acum discutăm despre asta. Vom pleca în Thailanda două săptămâni și abia așteptăm. Toți trei vom pleca, nu numai noi doi.  Abia așteptăm, este o experiență unică pentru toți trei, niciunul dintre noi nu a mai fost în Thailanda și pentru asta sunt foarte încântată și abia aștept. Aștept mai mult decât nunta Crăciunul și Thailanda. Toată lumea mă întreabă de luna de miere, dar ei nu înțeleg că fiind angajat într-un teatru, tu nu poți să îți iei concediu așa când vrei și cum vrei și nu poți să vii după o lună și jumătate de concediu de vară să zici că mai vrei vreo două săptămâni. Luna de miere va fi probabil după Revelion, abia acum discutăm despre asta, vom pleca în Thailanda”, a mărturisit Ioana Ginghină, pentru WOWbiz.ro .

La doar câteva zile după ce s-au căsătorit Ioana Ginghină și Cristi Pitulice sunt separați dar totul este doar pentru o scurtă perioadă de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *