Prima pagină » Cultural » Ioana Ginghină și Cristi Pitulice se pregătesc de nuntă. Ce sacrificii a făcut celebra actriță pentru a fi împreună cu iubitul ei

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice se pregătesc de nuntă. Ce sacrificii a făcut celebra actriță pentru a fi împreună cu iubitul ei

09 mart. 2023, 11:45,
în Cultural

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice se pregătesc de nuntă. Cei doi au mai fost la un pas de căsătorie de câteva ori, însă acum sunt mai deciși ca oricând. După mai bine de 4 ani de relație, aceștia au decis să își unească destinele. Actrița și viitorul ei soț au trecut prin momente grele în viața de cuplu și au luptat pentru a avea o relație frumoasă. Iată ce sacrificii a făcut celebra actriță pentru a fi împreună cu iubitul ei.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice se pregătesc de nuntă

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta are o carieră artistică impresionantă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta se bucură din plin de celebritate și cucerește publicul cu energia sa debordantă. La vârsta de 45 de ani, actrița se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri la evenimentele mondene. Actrița arată spectaculos și pozează sexy ori de câte ori are ocazia.

Dincolo de succesul în carieră, Ioana Ginghină ascunde un trecut amoros tumultuos. Actrița a trecut printr-un mariaj eșuat, iar după despărțirea de Alexandru Papadopol și-a refăcut viața alături de Cristi Pitulice. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 4 ani, iar anul acesta vor să facă marele pas, în luna septembrie.

,,M-am chinuit cu Cristi și am pus o dată, respectiv 23, și sper că ne vom ține de această dată. Vom vedea la primărie dacă este totul ok.”, a declarat vedeta.

Ioana Ginghină are doar cuvinte de laudă pentru Cristi Pitulice, bărbatul care i-a cucerit inima și i-a fost alături în cele mai grele momente. Actrița a fost criticată de unii pentru relațiile de dragoste controversate, iar mulți nu credeau că povestea de iubire cu Cristi Pitulice va rezista. În prezent, vedeta radiază de fericire alături de partenerul ei și se declară o femeie împlinită. Ioana Ginghină face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze tandre alături de viitorul soț.

Ce spune actrița despre suferințele din plan amoros

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au făcut multe sacrificii pentru a fi împreună. Artista a avut parte de replici dure din partea unora, care erau de părere că povestea lor de dragoste se va încheia. Actrița a dezvăluit că partenerul ei de viață i-a fost alături în cele mai grele momente și se implică foarte mult când vine vorba de fiica Ioanei Ginghină, din căsnicia cu Alexandru Papadopol.

,,Când am fost pregătită să ies, am ieșit cu tot sufletul. Îmi spunea lumea că e greu, că nu mă ia nimeni cu un copil, ziceam pleacă mă de aici cu textele tale, nu am nevoie de așa ceva, închidere de energie. Dacă la tine e așa, la mine nu e. Am început să ies și vreau să spun că am avut tot soiul de experiențe foarte frumoase. (…)

Cristi a venit în viața mea, toate doamnele și domnișoarele îl văd pe Cristi ca pâinea lui Dumnezeu, chiar este, mă tratează ca pe o prințesă, mă ia și de nevastă acum. Ghici ce se spune: Ai avut noroc. Mor când aud asta. Nu e că am avut noroc. Odată că e și după sufletul omului, dar am fost și foarte deschisă.”, a mai precizat vedeta.

Ioana Ginghină are doar cuvinte de laudă când vine vorba de iubitul ei, Cristi Pitulice. Cei doi se vor căsători anul acesta și au planuri mărețe de viitor. Aceștia reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și fac furori de fiecare dată când apar împreună la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *