Prima pagină » Cancan » Ioana Ginghină nu regretă că a pozat în Playboy. Frumoasa actriță se va recăsători anul acesta 

Ioana Ginghină nu regretă că a pozat în Playboy. Frumoasa actriță se va recăsători anul acesta 

27 ian. 2022, 14:25,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton, Ioana Ginghină, nu regretă că a pozat în Playboy. Artista a provocat controverse în repetate rânduri, iar relațiile sale amoroase au propulsat-o în atenția publicului. Dincolo de succesul pe plan profesional, Ioana Ginghină a avut o viață privată tumultoasă. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristi Pitulice, după ce a divorțat de celebrul Alexandru Papadopol. Frumoasa actriță se va recăsători anul acesta și se pregătește pentru mult așteptatul eveniment.

Ioana Ginghină a făcut furori pe vremea când a pozat în Playboy 

Celebra actriță Ioana Ginghină a pozat în revista Playboy, iar fotografiile în ipostaze provocatoare i-au adus și mai multă celebritate. Frumoasa artistă se menține în formă și nu ezită să își etaleze fizicul de invidiat ori de câte ori are ocazia. 

Vedeta este extrem de activă și pe rețelele de socializare, unde postează fotografii în ținute sexy, spre încântarea urmăritorilor. În ceea ce privește pictorialele nud, Ioana Ginghină își asumă trecutul și nu regretă că a pozat în Playboy. Mai mult, aceasta a mărturisit că a câștigat o sumă impresionantă după ședința foto și a recunoscut că și-a cumpărat o mașină.

,,Nu, nu am regretat niciodată. Eu sunt actriță și actrițele joacă, pozează în tot felul de roluri, personaje, ipostaze, așa că eram pregătită pentru asta. Nu m-a ajutat în carieră. Eu am pozat după ce începusem să joc în producțiile Acasă TV, așa că a fost doar o experiență bine plătită și atât. Țin minte că mi-am luat prima mașină de banii aceia.”, a declarat aceasta.

Spre deosebire de frumoasa actriță, alte vedete nu au acceptat niciodată să pozeze nud. Printre acestea se află Simona Gherghe și Nicole Cherry. Acestea au refuzat să se afișeze în ipostaze provocatoare în revistele de profil. O altă vedetă care este atentă la aparițiile publice este Ana Baniciu. Aceasta a fost recent protagonista unui scandal în presă după ce a fost criticată de controversata Dana Budeanu. 

Ioana Ginghină și-a surprins în ultima perioadă fanii cu fotografii provocatoare pe Facebook. Aceasta arată spectaculos și se afișează în ipostaze sexy ori de câte ori are ocazia.

Actrița se pregătește de nuntă anul acesta

Ioana Ginghina a anunțat recent că anul acesta se va recăsători cu bărbatul care i-a cucerit în inima, Cristi Pitulice. Frumoasa actriță a vorbit în cadrul unui interviu despre nuntă, dar și în ce relații a rămas cu fostul soț, Alexandru Papadopol. Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au păstrat legătura de dragul fiicei lor.

,,Pentru mine, la momentul acesta, când vorbesc de căsătorie sunt mai concentrată pe partea de ce înseamnă, pe fondul ei. Hârtia nu mai înseamnă nimic. Am trecut prin niște experiențe și nu pot să spun că această hârtie mă mai impresionează în vreun fel sau altul. (…)

Relaţia mea cu Alexandru este foarte frumoasă, nu se poate compara cu ce era în timpul căsătoriei, pentru că acum este altfel de relaţie. Am rămas buni prieteni, lucru pe care îl bănuiam încă de când am divorţat, pentru că am avut o căsnicie lungă şi frumoasă, aşa încât nu aveam cum să ne transformăm în duşmani. Apoi să nu uităm că ne leagă Ruxandra, care este pentru amândoi cel mai important om din viaţă.”, a dezvăluit actrița.

Ioana Ginghină a mărturisit că își dorește o nuntă discretă. Mai mult, aceasta preferă să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. Actrița a precizat că nu s-a decis dacă printre invitați va fi și fostul soț, actorul Alexandru Papadopol. 

,,Nu știu dacă va fi și el invitat. Nu mi-am pus problema, probabil că trebuie să îl întreb pe Cristi, nu am discutat așa mult despre acest aspect. Probabil că după ce vom fixa data când vom merge la primărie, vom da o petrecere. Poate chiar la noi în curte și aia va fi.”, a declarat aceasta.

Ioana Ginghină a făcut furori pe vremea când a pozat în Playboy. Îndrăgita actriță nu regretă pictorialul incendiar și își asumă trecutul tumultuos. Aceasta se bucură de aprecierea publicului, fiind una dintre cele mai cunoscute actrițe din showbiz-ul românesc.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *