Ioana Ginghină i-a povestit fiicei sale de pictorialul nud din Playboy

21 nov. 2019, 07:38
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ruptura survenită în familia Papadopol – Ginghină și tranșată vara trecută printr-un divorț elegant, la notar, a scos la rampă multe povești de culise. Cum Ioana Ginghină are o relație foarte strânsă cu fiica ei, Ruxandra, actrița i-a dezvăluit multe lucruri din trecut, printre care și pictorialul nud pe care ea l-a făcut pentru o revistă destinată bărbaților.

Conștientă că, în perioada divorțului, fiica ei ar fi putut afla amănunte surprinzătoare din trecutul ei sau al lui Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a decis să dea cărțile pe față și să își pregătească fiica pentru tot ce e mai rău. „Nu regret pictorialul pe care l-am făcut. Mi se pare cam mare ipocrizia: dacă pozează J Lo, zice lumea: ‹‹Mamă, ce bine arată, la 50 de ani! Uite-o, dezbrăcată și cum arată!›› Dacă pozează una de-a nostră: ‹‹Ia uite, dragă, îi mai trebuia ei la 50 de ani să pozeze!›› Mi se pare ipocrizia mult prea mare că ne uităm peste Ocean și e OK, iar la noi nu e OK. Ruxandra nu a văzut pozele, dar știe.

Când a fost divorțul, eu am ținut să îi spun cam tot ce putea să apară în presă și să o afecteze. Dacă eram profesoară, poate era ceva ciudat. Fiind actriță, fiind singură în perioada aceea, având 20 și ceva de ani, nu mi s-a părut așa o problemă. Ruxi nu a avut nici o reacție când i-am spus despre pictorial, vrea să se facă și ea actriță”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *