Prima pagină » Cancan » Ioana Ginghină, apariție sexy pe Instagram. Vedeta și-a surprins fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe

Ioana Ginghină, apariție sexy pe Instagram. Vedeta și-a surprins fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe

28 mart. 2022, 11:04,
BZI.ro, în Cancan

Celebra actriță Ioana Ginghină este o apariție sexy pe Instagram. Frumoasa vedetă se mândrește cu o siluetă de invidiat și nu ezită să își etaleze formele perfecte în ținute provocatoare. Aceasta se bucură din plin de viață, fiind extrem de apreciată de public și de colegii de breaslă.

Ioana Ginghină arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Recent, actrița și-a surprins fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Ioana Ginghină, apariție sexy și provocatoare pe Instagram

La vârsta de 44 de ani, Ioana Ghinghină se menține în formă și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Actrița are o carieră artistică de succes și se bucură de aprecierea celor din jur. Dincolo de realizările profesionale, vedeta are un trecut tumultuos, trecând prin despărțiri dureroase și povești de dragoste controversate.

Ioana Ginghină iubește din nou, iar anul acesta va îmbrăca rochia de mireasă. Vedeta se declară mai fericită ca oricând alături de Cristi Pitulice, bărbatul care i-a cucerit inima după divorțul de Alexandru Papadopol.

Mereu în formă și cu un fizic fără cusur, actrița s-a afișat recent în ipostaze sexy pe Instagram, spre surprinderea tuturor. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, vedeta fiind apreciată pentru atitudinea sa, dar și pentru silueta perfectă.

Ioana Ginghină a făcut furori și pe vremea când a pozat în revista Playboy, iar pictorialul incendiar avea să îi aducă și mai multă celebritate. Aceasta nu regretă fotografiile în ipostaze incendiare, însă recunoaște că apariția sa în celebra revistă pentru bărbați nu a ajutat-o foarte mult în cariera artistică de mai târziu.

,,Nu, nu am regretat niciodată. Eu sunt actriță și actrițele joacă, pozează în tot felul de roluri, personaje, ipostaze, așa că eram pregătită pentru asta. Nu m-a ajutat în carieră. Eu am pozat după ce începusem să joc în producțiile Acasă TV, așa că a fost doar o experiență bine plătită și atât.”, a precizat aceasta.

O altă vedetă din România care își surprinde fanii din mediul online cu fotografii inedite este Delia Matache. Artista pozează sexy și în ținute controversate, aceasta fiind uneori criticată pentru aparițiile extravagante.

Și focoasa Corina Caciuc face furori pe Instagram alături de iubitul ei, celebrul Laurențiu Reghecampf. Aceasta se afișează în ipostaze incendiare și se mândrește cu formele perfecte.

Printre actrițele care nu țin cont de vârstă și arată spectaculos se află și Alexandra Velniciuc, colega de breaslă a Ioanei Ginghină. Actrița reușește să arate atât de bine și atrage privirile tuturor când apare pe scenă. La vârsta de 41 de ani, Alexandra Velniciuc are o carieră impresionantă, se bucură de succes în carieră și de împliniri în viața privată.

Cum se afișează frumoasa actriță pe rețelele de socializare

Ioana Ginghină este extrem de activă în mediul online și își surprinde mereu fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Vedeta pozează sexy și împărtășește cu admiratorii care sunt secretele ei de înfrumusețare.

Recent, actrița a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele siluetei fără cusur.

,,La 44 de ani, am analizele perfecte, sunt mai sănătoasă decât o adolescentă și sunt mulțumită atunci când mă uit în oglindă. De 4 ani mă mențin la greutatea asta, ideală. Mă urc pe cântar zilnic și am grijă la alimentație. Am două mese pe zi: dimineața și pe la 15-16, atât. La mine nu există ronțăieli între mese, nici măcar o alună. M-am educat atât de bine, încât pur și simplu nu-mi cere corpul.”, a mărturisit actrița.

Mai mult, Ioana Ginghină a recunoscut că este adepta unui stil de viață sănătos, face mult sport, dar apelează și la câteva intervenții pentru a scăpa de riduri, însă nu exagerează.

,,Am o vârstă, pielea are altă textură, eu anul ăsta fac 45 de ani, adică pielea arată altfel. (…) De exemplu, la frunte fac botox, dar nu așa cât să mă paralizez toată. Deci eu sunt ok, din punctul meu de vedere. Trebuie să ne și împăcăm cu situația asta, că îmbătrânim.”, a mai precizat vedeta.

Ioana Ginghină nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii provocatoare, lăsând la vedere fizicul de invidiat și silueta perfectă. Actrița face furori de fiecare dată când apare în public și se bucură de aprecierea celor din jur.

La vârsta de 44 de ani, Ioana Ginghină atrage privirile tuturor pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy și în ținute îndrăznețe. Îndrăgita artistă are o carieră de succes, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită și fericită.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *