Ioana Ginghină a făcut furori pe vremea când a pozat goală. Cum se menține în formă celebra actriță

08 iul. 2022, 11:14,
BZI.ro, în Cancan

Frumoasa actriță Ioana Ginghină a făcut furori pe vremea când a pozat goală. Vedeta a încins imaginația multor bărbați la începutul carierei sale artistice, când a fost protagonista unor pictoriale incendiare. La vârsta de 44 de ani, Ioana Ginghină are un corp de invidiat și nu ezită să pozeze sexy de fiecare dată când are ocazia. Iată cum se menține în formă celebra actriță.

Ioana Ginghină nu regretă că a pozat goală

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta are o carieră artistică de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Aceasta a fost și este mereu în atenția tuturor și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Dincolo de celebritate, actrița are o poveste de viață impresionantă.

Ioana Ginghină s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, iar despărțirile de aceștia au propulsat-o în atenția publicului autohton. Artista și-a găsit fericirea în brațele lui Cristi Pitulice după despărțirea de Alexandru Papadopol și se declară o femeie împlinită pe plan personal. Aceasta se mândrește cu fiica ei și se bucură din plin de rolul de mamă.

La începutul carierei sale, Ioana Ginghină a pozat în celebra revistă Playboy, iar pictorialul îndrăzneț i-a adus și mai multă celebritate. Actrița nu regretă că a pozat nud și își asumă aparițiile incendiare.

,,Nu, nu am regretat niciodată. Eu sunt actriță și actrițele joacă, pozează în tot felul de roluri, personaje, ipostaze, așa că eram pregătită pentru asta. Nu m-a ajutat în carieră. Eu am pozat după ce începusem să joc în producțiile Acasă TV, așa că a fost doar o experiență bine plătită și atât. Țin minte că mi-am luat prima mașină de banii aceia.”, a declarat aceasta.

O altă actriță celebră care a pozat goală pe vremea când era tânără este Anca Țurcașiu. Aceasta a făcut furori cu ipostazele îndrăznețe într-un film celebru în care a jucat. Și frumoasa artistă Andreea Bălan nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu poze sexy.

Cum reușește să arate atât de bine îndrăgita actriță

Ioana Ginghină are un fizic de invidiat la vârsta de 44 de ani și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Actrița se mândrește cu formele sale fără cusur și nu ezită să pozeze în ipostaze provocatoare.

Vedeta a dezvăluit recent cum reușește să aibă aceeași greutate de mai mulți și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

,,De 4 ani reușesc să mă mențin la aceeași greutate. Nu este însă ușor, dar nici foarte greu nu e. Trebuie doar să am disciplina culinară și să fac cât mai puține excese. Secretul este : nu mănânc după ora 18:00, evit zahărul și făinoasele. (…)

Să bem apă caldă cu puțină lămâie la prima oră a dimineții, să facem mișcare, să avem o dietă bogată în fructe și legume crude, să bem 8 pahare de apă pe zi și să aplicăm în mod regulat creme care ajută la retenția de apă și activează circulația sângelui.”, a precizat frumoasa actriță.

Ioana Ginghină nu regretă că a pozat goală la începutul carierei sale artistice și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Vedeta arată spectaculos la vârsta de 44 de ani și atrage privirile tuturor cu silueta sa perfectă. Aceasta are o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *