Prima pagină » National » Ioana Ginghină a dat ultimele detalii despre nuntă. Au trecut patru ani de la divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a dat ultimele detalii despre nuntă. Au trecut patru ani de la divorțul de Alexandru Papadopol

21 sept. 2023, 14:01,
în National

Ioana Ginghină face nuntă în weekend, cu Cristian Pitulice, după doi ani de relație, și speră ca a treia oară să fie cu noroc. Anterior, actrița a mai fost căsătorită de două ori, în urmă cu patru ani ea divorțând de Alexandru Papadopol. Primul mariaj al Ioanei Ginghină, cu Daniel Tudorică, s-a încheiat în 2004.

Ioana Ginghină îmbracă, din nou, rochia de mireasă. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, la patru ani de la divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița se va cununa civil cu logodnicul ei, Cristian Pitulice, chiar în curtea vilei sale situată lângă București. Evenimentul va fi unul atipic, mai cu seamă că actrița a mai făcut de două ori acest pas, potrivit LPF.

Ioana Ginghină, ultimele detalii despre nuntă

Va fi nuntă mare și nu prea în curtea vilei Ioanei Ginghină, sâmbătă, 23 septembrie. Actrița se va cununa civil, chiar la ea acasă, cu logodnicul ei, Cristian Pitulice. Nu vor fi însă mulți invitați, ci doar circa 40, a declarat actrița.

Ioana Ginghină a fost, zilele acestea, la ultima probă pentru rochia de mireasă și a povestit cum va arăta evenimentul care se va desfășura în curtea casei, care i-a rămas după divorțul de Alexandru Papadopol.

„Gata, sâmbătă mă mărit! Nu-mi vine să cred cum a trecut timpul și că vorbim de ultimele zile înainte de această ceremonie. Suntem pe ultima sută de metri, ieri am avut ultima probă la rochia de mireasă. Vom face doar cununia civilă, la mine în curtea casei. Va fi ceva intim, doar 40 de persoane, fără sarmale!

Petrecerea va fi la mine în curte, pe relaxare, DJ-ială, tort cu shoturi. Am fost la o prezentare și am văzut tort cu shoturi și mi-a plăcut. Rochia este simplă, comodă și frumoasă. Nașii sunt o prietenă de-a mea din facultate și soțul ei”, a dezvăluit Ioana Ginghină.

În plus, actrița menționa cu ceva timp în urmă că nu crede că-l va invita pe fostul soț, Alexandru Papadopol, din respect pentru cel care-i va lua locul.

Cum vede actrița nunta la peste 40 de ani

Ioana Ginghină și Cristian Pitulice formează un cuplu de mai bine de doi ani. Aceștia s-au cunoscut la scurt timp după divorțul actriței de Alexandru Papdopol și au decis să formeze un cuplu. Bărbatul activează în turism, unde are deja 13 ani de experiență.

Ioana a trecut cu pași repezi și fără resentimete peste divorțul de Papadopol și a rămas să locuiască în vila din afara Bucureștiului, pe care cei doi o construiseră în timpul mariajului lor. Acum logodnicul ei, Cristi Pitulice, stă în aceeași casă cu ea și cu Ruxi, fiica Ioanei și a lui Alexandru Papadopol.

Ioana a mărturisit că nunta după 40 de ani este cu totul altfel decât cea de la 20 de ani.

„Eu, imediat după divorț, gândeam că mă leg la cap când nu mă doare. De câte ori vedeam un cuplu care se căsătorea ziceam: uite alții care se nenorocesc. Nunțile la tinerețe vin cu treaba, trebuie să faci casă, copii.

Eee, nunta la 40 plus nu e așa, pentru că deja copilul este mare, nu mai gătești, casă am. Acum am, pur și simplu, un partener cu care vreau să mă bucur de viață. Ne dorim să călătorim, să ne iubim, să facem dragoste”, a mărturisit Ioana Ginghină pe rețelele de socializare.

Ioana Ginghină a fost devastată după divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a fost căsătorită timp de 13 ani cu actorul Alexandru Papadopol. Cei doi au divorțat în urmă cu 4 ani, după ce actorul a părăsit căminul conjugal și s-a cuplat cu Adriana Irimescu, fosta soție a lui Adrian Titieni, de care însă s-a despărțit ulterior.

„Acum cinci ani, la vârsta de 41 de ani, după 12 ani de căsătorie și cu o fetiță minunată, Ruxandra, viața mea a luat o întorsătură neașteptată. M-am trezit singură, confruntându-mă cu un gol imens în suflet și cu multe întrebări fără răspuns. Divorțul a fost un cutremur care mi-a distrus lumea pe care o cunoșteam.

Credeam că am tot, familia perfectă. Dar, iată cum într-un moment am pierdut tot: familia și, prin prisma despărțirii, și casa în care construisem atâtea amintiri. Însă, în acel moment de haos și incertitudine, am găsit curajul de a începe de la capăt, de a-mi face un plan. Am înțeles că viața nu se termină după o despărțire, ci doar capătă o nouă formă.

Am descoperit că nu ești niciodată prea matură, ca să nu zic bătrână, pentru a începe de la zero și că fiecare sfârșit este, de fapt, un nou început. În ciuda durerii, nu mi-am pierdut încrederea în oameni și în bărbați”, scria în urmă cu ceva timp Ioana Ginghină pe blog.

Înainte de mariajul cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a mai fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care s-a despărțit în 2004. Cei doi nu au avut copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *