Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ioana Filimon a avut parte bullying în adolescență: „M-am dus la mama plângând!“

Ioana Filimon a avut parte bullying în adolescență: „M-am dus la mama plângând!“

14 oct. 2021, 16:13,
în Cancan ultimă oră

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities“ Ioana Filimon a ales să vorbească despre ea și despre problemele pe care le-a avut în adolescență. Ioana a povestit că a fost o victimă a bullying-ului și cum a reușit să treacă peste aceste experiențe nefericite.

Deși acum multe fete și femei își doresc să aibă buzele cât mai mari, Ioana a suferit în adolescență din cauza faptului că avea buzele proeminente.

„Nu am avut o adolescență foarte frumoasă. Am avut parte de bullying! În copilărie am avut un complex, copiii îmi spuneau «Buzuca». Chiar am fost afectată de faptul că nu ating standardele de frumusețe ale hate-rilor. La început, mi-a fost foarte greu să înțelege de ce se poartă așa cu mine. Chiar m-am dus odată la mama, plângând, și am întrebat-o ce să fac. Mă dureau remarcile legate de aspectul fizic, de buzele mele mai proeminente“, a povestit Ioana Filimon.

Ioana Filimon

Cât de important a fost pentru Ioana Filimon titlul de Miss România

Ioana consideră că titlul de Miss România i-a schimbat viața. Fiind din Timișoara, pentru Ioana câștigarea acestui titlu a fost ca o rampă de lansare. Practic acest titlu i-a schimbat cu totul existența, s-a mutat la București și a început să câștige bani frumoși.

Totuși, nu a putut să scape de criticile și comentariile răutăcioase legate de felul în care arată buzele ei, mulți spunând că și-a făcut operații estetice pentru a arăta așa.

Ioana Filimon

„Nu am nicio intervenție chirurgicală la nivelul feței și mi-e greu să citesc mereu că sunt operată“, se plânge Ioana.

În plus, titlul de Miss România și faptul că este o femeie frumoasă i-a atras invidia multor fete din show-biz.

„E trist să aud cuvinte urâte despre mine din partea altor femei. Mă doare când văd astfel de comentarii din partea unor oameni care chiar nu mă cunosc. Nu am fost niciodată premiantă la școală. Sunt o fată modestă, din Timișoara. Sunt o femeie simplă, modestă și provin dintr-o familie modestă. Mai am un frate și am o relație foarte bună“, a menționat Ioana.

Ioana Filimon

Cu burtică de gravidă

Ioana a impresionat recent jurații de la „Bravo, ai stil! Celebrities” când a venit cu burtică de gravidă.

Ioana a explicat că nu este însărcinată, dar că a alaes să vină așa pentru a fi mai interesantă.

Concurenta a ales să poarte o rochie neagră, din dantelă, cu decolteu adânc. Pe cap, Ioana Filimon a purtat o pălărie neagră, iar la gât a avut un trandafir bej confecționat din material textil.

Într-o altă emisiune de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Ioana a defilat îmbrăcată în mireasă alături de iubitul ei, Wasim. Acesta a spus atunci că este viitorul soț al Ioanei și că sunt împreună de un an. Mai mult, bărbatul a precizat că vrea să o ceară în căsătorie în direct, în emisiune.

Alte două concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Carmen Negoiță și Deea Codrea, au făcut dezvăluiri despre perioade din trecut.

Ioana Filimon in costum de baie

Ioana Flimon, aproape goală

Ioana Filimon a pozat anul tercut în costum de baie în fața fanilor săi din mediul online.

Fanii fostei miss au fost extrem de încântați când au văzut formele perfecte ale Ioanei.

Ioana Filimon se poate lăuda cu un trup cu forme foarte bine conturate, pe care știe foarte bine cum să le pună în valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *