Prima pagină » Cancan » Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, apariție de senzație pe internet. Ce imagine a postat prezentatoarea TV

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, apariție de senzație pe internet. Ce imagine a postat prezentatoarea TV

10 iun. 2021, 09:35,
în Cancan

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, are o carieră de succes la 33 de ani. Aceasta este extrem de apreciată pentru realizările sale din televiziune. Ioana Voicu și-a dorit inițial să urmeze tradiția familiei sale și a decis să studieze la Conservator, însă în anul al doilea de studiu s-a răzgândit deoarece a simțit că o atrage mai mult o carieră în televiziune.

Mădălin Voicu a acceptat decizia pe care aceasta a luat-o, însă nu a fost chiar ceea și-ar fi dorit pentru Ioana.

„Când i-am spus tatălui meu că vreau să renunţ la Conservator… eram deja în anul II… şi, spre surprinderea mea, a înţeles şi mi-a zis «bine, fata mea, şi ce vrei să faci?» Şi i-am răspuns fără ezitare: «televiziune»… A primit bine vestea, dar nu cred că se aştepta să fiu atât de hotărâtă”, spunea Ioana cu ceva vreme în urma.

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, apariție incendiară în mediul online

În mediul online, Ioana este urmărită de foarte mulți fani. Tânăra este foarte activă și obișnuiește să împărtășească cu aceștia multe momente importante din viața sa.

Recent, fiica lui Mădălin Voicu, și-a uluit fanii cu o postare inedită, pe Instagram Story, în care apărea îmbrăcată într-o bluză albă, ușor transparentă, la care a adăugat un scurt comentariu la fel de neașteptat: „E timpul să mă dezbrac”.

Nu este prima dată când focoasa brunetă a lăsat inhibițiile deoparte. Acum trei ani de zile, aceasta a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care apărea cu bustul gol, însă stand cu spatele, lăsând să se întrevadă o siluetă perfectă și sexy.

Ce spune Mădălin Voicu despre Serghei Mizil

De-a lungul timpului Serghei Mizil a avut tot felul de declarații în presa în care spunea că nu se va împacă niciodată cu fostul lui prieten. Pe cei doi îi lega o prietenie veche de 50 de ani.

Invitat în emisiunea moderată de Denise Rifai, plecată de la Realitatea TV la Kanal D, despre prietenia pe care a avut-o cu Serghei, Mădălin Voicu a raspuns:

”Nu am rupt-o eu! El trebuia să vină la botez, fusese ziua mea cu o zi înainte, pe 10 iulie. Ne-am simțit bine, am dansat pe mese, ne-au cântat lăutarii…a doua zi nu a mai venit. Nu întreb, nu știu care e cauza. Însă ce a spus, în proporție de 90 la sută este adevărat.

Pentru că Serghei a simțit că eu am fost scos din cercul de prieteni și de vechi amici de către pictoriță. Și aici are dreptate. Nu pot să-l contrazic! Însă el e prea pornit”, spunea acesta.

Recent, Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, a avut o apariție incendiară în mediul online unde şi-a surprins fanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`