Prima pagină » Radio » Actualitate » Ioana, fiica lui Ion Țiriac, provocatoare pe rețelele de socializare. Cum s-a pozat tânăra de 25 de ani

Ioana, fiica lui Ion Țiriac, provocatoare pe rețelele de socializare. Cum s-a pozat tânăra de 25 de ani

29 aug. 2022, 13:18,
în Radio

Ioana este fiica lui Ion Țiriac și a jurnalistei de origine egipteană Sophia Ayad, din relația pe care cei doi au avut-o în anii 90. Tânăra în vârstă de 25 de ani este de o frumusețe rară și își surprinde fanii cu fiecare apariție pe rețelele de socializare. În prezent, Ioana Natalia Țiriac duce o viață lipsită de griji la Miami, unde a studiat Jurnalism, dar și la Enonomie.

Unica fiică a lui Ion Țiriac a fost până de curând ținută departe de lumina reflectoarelor, Ioana nefiind genul de vedetă cu care am fost obișnuiți. Ajunsă la vârsta de 25 de ani, fiica fosatului mare tenismen își trăiește cea mai frumoasă perioadă din viață pe tărâmul american. Și chiar dacă se poate spune că duce o viață lipsită de griji peste Ocean, ea se dedică și studiului, la Universitatea din Miami.

Ioana, fiica lui Ion Țiriac, provocatoare pe rețelele de socializare

Ioana Natalia este fiica pe care miliardarul român o are din relația cu jurnalista Sophie Ayad, pe care a cunoscut-o la München în anul 1992. Celebrul tenismen și jurnalista de origine egipteană au fost împreună între anii 1994-2001, fiind chiar și căsătoriți. Din relația lor s-au născut doi copii, Ioana Natalia și Karim Mihai, care este cu doi ani mai mare decât sora sa.

Și dacă băiatul este aproape necunoscut publicului român, Ioana Natalia este foarte activă pe rețelele de socializare. Din acest punct de vedere, nu prea îi seamănă tatălui ei, Ion Țiriac, care întotdeauna a păstrat discreția în ceea ce privește viața lui personală. Astfel, fiica lui Ion Țiriac împărtășește frecvent, cu urmăritorii ei de pe contul de socializare, numeroase fotografii cu viața pe care o trăiește în Miami.

Fiica omului de afaceri a urmat cursurile Universității din Miami, acolo unde a absolvit în acest an cursurile facultății de economie. În vară, tânăra a postat pe Instagram câteva fotografii de la ceremonia de absolvire. Ioana Natalia Țiriac a impresionat cu apariția ei superbă și a fost felicitată de către fanii ei, dar și de Nadia Comăneci.

Fiica lui Ion Țiriac, impresionată în timpul vizitei în România

La scurt timp după ce a absolvit economia la Universitatea din Miami, frumoasa tânără a revenit în România. Cu această ocazie, ea a vizitat mai multe locuri superbe din țara natală a tatălui ei. Astfel, Ioana Natalia Țiriac a împărtășit cu urmăritorii săi de pe contul de Instagram un moment inedit petrecut după ce a venit în țară. Unica fiică a lui Ion Țiriac a filmat un urs care stătea liniștit pe marginea drumului, în timp ce mașinile treceau pe lângă el.

Tânăra a imortalizat momentul filmând din mașină și explicându-le urmăritorilor că astfel de momente se petrec doar în țara noastră.

„Doar în România vezi asta”, a scris Ioana Natalia Țiriac, pe contul de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *