Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ioana Boureanu a împlinit 21 de ani. Cum şi-a sărbătorit tânăra ziua de naştere

Ioana Boureanu a împlinit 21 de ani. Cum şi-a sărbătorit tânăra ziua de naştere

06 feb. 2022, 10:40,
în Cancan ultimă oră

Fiica lui Cristi Boureanu a împlinit recent 21 de ani. Tânăra s-a schimbat radical în ultima vreme, nu mai este adolescenta timidă de altădată, iar fotografiile pe care le publică în mediul online dovedesc acest lucru. Iată cum a petrecut blondina alături de prietenii săi întreaga noapte.

Ioana Boureanu este foarte activă pe Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce face. Seara trecută tânăra a publicat mai multe filmuleţe şi fotografii de la ziua sa de naştere.

Tânăra a închiriat un penthouse într-un complex rezidenţial din Capitală. Locuinţa a fost decorată cu baloane, o masă festivă, dar şi un sistem de boxe care a întreţinut atmosfera până dimineaţă. Mai mult, blondina şi-a invitat toţi prietenii la petrecere. Din imaginile pe care aceasta le-a urcat în mediul online se poate observa că Ioana Boureanu este extrem de iubită şi asta pentru că, alături de ea au fost foarte mulţi tineri.

Pentru acest moment special, Ioana Boureanu a ales şi o ţinută specială care a atras cu siguranţă toate privirile. Blondina s-a îmbrăcat într-o rochie roz, extrem de scurtă care îi punea în valoare silueta, dar şi picioarele lungi. Spre seară, aceasta a renunţat la tocuri şi s-a încălţat cu o pereche de adidaşi, mult mai comozi. De asemenea, pe cap a purtat o diademă, iar în ceea ce priveşte machiajul şi părul, blondina a decis să nu exagereze. Ioana Boureanu şi-a pus trăsăturile în valoare cu un make-up simplu şi natural.

Cristian Boureanu este mândru de fiica lui

Ioana Boureanu şi Cristian Boureanu au fost în urmă cu câţiva ani pe primele pagini ale ziarelor. La acel moment între cei doi existau mai multe neînţelegeri, Ioana voia să petreacă mai mult timp la mama ei, iar tatăl îşi dorea să aibă mai mult control asupra ei.

În prezent, situaţia s-a schimbat radical. Cristian Boureanu extrem de mândru de ea și o sprijină cu tot. Mai mult decât atât, îi plătește chiria apartamentului în care locuiește, situat într-o zonă de lux a capitalei, i-a cumpărat o mașină de lux și a renunțat să o controleze excesiv, iar în prezent sunt mult mai apropiaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *