Prima pagină » Cancan » Ioana Boureanu a ajuns în cârje! Cum a fost surprinsă fiica fostului deputat la cumpărături
Ioana Boureanu a ajuns în cârje! Cum a fost surprinsă fiica fostului deputat la cumpărături

Ioana Boureanu a ajuns în cârje! Cum a fost surprinsă fiica fostului deputat la cumpărături

29 ian. 2021, 13:36,
în Cancan

Ioana Boureanu, fiica fostului deputat PDL, a suferit de curând un accident iar acum a ajuns în cârje și se deplasează destul de greu. Nu se știe dacă și-a rupt piciorul sau doar și l-a luxat, cert este că respectivul accident nu a împiedicat-o să iasă la shopping. Astfel, ea a fost surprinsă de curând într-un mall din Capitală.

Ioana Boureanu, fiica fostului politician Cristian Boureanu, a fost surprinsă la o sesiune de shopping în cârje. Nu se știe exact ce a pătit tânăra, însă a fost suprinsă folosindu-se de suporturile de mers, într-un centru comercial din Capitală. Sperăm să nu aibă legătură cu recentul scandal, în care fostul ei iubit a fost acuzat de hărțuire.

Ioana Boureanu a ajuns în cârje

Fiica lui Cristian Boureanu trece prin momente destul de dificile se pare, după ce s-a accidentat destul de rău la un picior. Că e rupt, luxat sau are altă problemă medicală, nu știm. Cert este că Ioana Boureanu, momentan, merge ajutată de două cârje!

De curând, jurnaliștii de la Ciao.ro au surprins-o pe Ioana Boureanu, la shopping, într-un mall din Capitală. Deși mergea ajutându-se de cele două cârje, Ioana a luat cu asalt câteva magazine, mai ales că acum este și o perioadă a reducerilor considerabile.

Tânăra nu a fost singură, ci însoțită de un bărbat, probabil „angajat” de tatăl ei, ca să o ajute atât la cumpărături, dar și să o supravegheze să fie în regulă, asta pentru că se deplasează foarte greu. Tânăra a făcut câteva cumpărături pe care bărbatul i le-a cărat, ea fiind extrem de atentă doar la a păși și a-și ține geanta.

Cristian Boureanu, planuri de nuntă şi de copil

Cristian Boureanu şi Laura Dincă formeaza un cuplu de peste 5 ani, însa până acum nu au reuşit să îşi oficializeze relatia. Boureanu s-a decis să se căsătorească cu Laura la scurt timp după ce a cunoscut-o, însă nici până în ziua de azi nu a reușit să-și ducă până la capăt planul și s-o facă soția lui.

„Relația noastră este plină de peripeții, cu urcușuri și coborâșuri, cu bune și rele, dar tot timpul împreună și ne susținem unul pe celălalt și asta contează foarte foarte mult! Îmi doresc 3 copii, câte unul pentru fiecare cățel (râde)! Pentru că Ioana, fiica lui, nu vrea un cățel, am zis că trebuie să facem 3 copii, să-i împărțim fiecare cu cățelul lui, și cât de repede se poate! E ușor cu 3 căței, sunt în turmă (râde).

E foarte plăcut, sunt niște scumpi. Orice probleme ai avea, în momentul în care ajungi acasă, vin în brațele tale, sar pe ține și te pupă, îți trece orice stres și orice nervi, uiți de tot. După 5 ani de relație am început să ne dorim și copii, cred că sunt deja pregătită, dar îmi doresc să facem întâi nuntă și apoi copiii”, a declarat Laura Dincă, în urmă cu ceva timp.

Lăsând toate acestea la o parte, fiica fostului politician, Ioana Boureanu, a ajuns în cârje și se recuperează cu ajutorul terapiei prin cumpărături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
02 octombrie 2024
02 octombrie 2024