Prima pagină » Cultural » Ioana Blaj a încălcat o regulă nescrisă la nunta Oanei Moșneagu cu Vlad Gherman. „Urât din partea lor”

Ioana Blaj a încălcat o regulă nescrisă la nunta Oanei Moșneagu cu Vlad Gherman. „Urât din partea lor”

04 iun. 2024, 14:13,
BZI.ro, în Cultural

La nunta Oanei Moșneagu cu Vlad Gherman, din acest weekend, Ioana Blaj a încălcat o regulă nescrisă. Ceea ce a captat imediat atenția fanilor a fost îmbrăcămintea purtată de Ioana Blaj, care a încălcat o regulă neoficială, și anume a ales să poarte alb, asemenea unei mirese.

De asemenea, și ținuta soțului ei a fost supuse criticilor.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut o nuntă de vis, care va rămâne cu siguranță întipărită în memoria lor și a tuturor celor care au participat. Evenimentul a fost plin de emoții, bucurie și voie bună, o adevărată explozie de distracție, după cum demonstrează numeroasele fotografii, filmulețe și story-uri postate pe rețelele de socializare.

A fost cu siguranță cea mai importantă zi din viața lor, celebrată cum se cuvine!

Ioana Blaj a încălcat o regulă nescrisă la nunta Oanei Moșneagu cu Vlad Gherman

Nunta Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman a fost o poveste magică, desprinsă parcă din povești, exact așa cum și-au dorit cei doi. Alături de ei au stat familiile și prietenii, cei mai dragi oameni din viața lor, care le-au fost alături în această zi specială.

Bucuria a fost și mai mare datorită prezenței colegilor de breaslă din serialul Lia – soția soțului meu de la Antena 1. Printre invitați s-au numărat Ioana Blaj, alături de soțul ei, Ducu Ion, și mulți alții care au contribuit la atmosfera festivă și emoționantă a evenimentului.

Alegerea outfit-ului pentru o nuntă poate fi o sarcină dificilă, mai ales când ești invitată la nunta unei prietene bune. Ioana Blaj a ales o ținută care a stârnit controverse la nunta Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman.

Actrița a optat pentru o rochie tip-cămașă albă, o alegere considerată de unii a fi nepotrivită, deoarece albul este tradițional rezervat miresei. Această regulă nescrisă a etichetei este respectată de obicei din respect pentru miri și pentru a evita a le fura din atenție.

Fiul Ruxandrei Ion a ales o ținută lejeră pentru nunta Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman. A optat pentru un tricou alb simplu, asortat cu pantaloni casual albi. Alegerea sa a stârnit diverse comentarii, unii considerând-o a fi potrivită pentru o petrecere mai relaxată, alții criticând-o ca fiind prea informală pentru o nuntă.

Ce reacție au avut fanii

Alegerea vestimentară a Ioanei Blaj și a soțului ei la nunta Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman a stârnit un val de critici din partea fanilor. Mulți au considerat nepotrivit ca Ioana Blaj să poarte o rochie albă, culoare tradițional rezervată miresei, în timp ce soțul ei a fost criticat pentru ținuta sa lejeră, formată dintr-un tricou alb și pantaloni casual.

Fanii și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele de socializare, prin mesaje în care au criticat lipsa de respect a cuplului față de miri și de regulile nescrise ale etichetei. Unii au considerat că ținutele lor au fost o lipsă de respect față de evenimentul în sine.

„Îmbrăcați în alb? Mireasa ce părere a avut?”, „Și tu ai fost mireasă? Sau care e faza cu doamnele care își aleg fix ținută albă la nunta altei persoane? Atâtea culori pe lumea asta și voi vreți să purtați doar alb ca mireasa”, „Urât din partea lor”, au fost câteva dintre comentariile internauților după apariția fotografiilor cu Ioana Blaj și soțul ei.

Chiar dacă Ioana Blaj a încălcat o regulă nescrisă la nunta Oanei Moșneagu cu Vlad Gherman, atmosfera de la evenimentul celor doi a fost una deosebită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *