Prima pagină » National » Ioan s-a aruncat în gol la vârsta de 13 ani! Înainte de a recurge la gestul necugetat, adolescentul i-a lăsat un mesaj sfâșietor iubitei lui de doar 12 ani
Ioan s-a aruncat în gol la vârsta de 13 ani! Înainte de a recurge la gestul necugetat, adolescentul i-a lăsat un mesaj sfâșietor iubitei lui de doar 12 ani

Ioan s-a aruncat în gol la vârsta de 13 ani! Înainte de a recurge la gestul necugetat, adolescentul i-a lăsat un mesaj sfâșietor iubitei lui de doar 12 ani

08 nov. 2022, 22:59,
în National

În vârstă de 13 ani, Ioan, fiul unui preot din Mehedinți a recurs la un gest necugetat noaptea trecută. Adolescentul s-a aruncat în gol de pe clădirea fostei maternități din Drobeta-Turnu Severin. Potrivit primelor detalii din acest caz, băiatul și-ar fi pus capăt zilelor din cauza unei decepții în dragoste.

Adolescentul a plecat de acasă seara trecută, în jurul orei 21.30, fără a anunța însă unde merge. Părinții au reușit să îi localizeze telefonul prin intermediul unei aplicații, dar a fost prea târziu, căci l-au găsit fără suflare, întins pe asfalt, în fața maternității din Drobeta-Turnu Severin.

„Nu l-am crezut capabil de un asemenea gest. Îl știam un băiat echilibrat, sensibil dar puternic în același timp. Nicio clipă nu a lăsat să se vadă că ar suferi”, a mărturisit un membru al familiei, pentru presa locală.

Adolescentul a lăsat un mesaj de adio pentru iubita lui de 12 ani

Clădirea fostei maternități, acolo unde Ioan și-a pus capăt zilelor, este o ruină, locația fiind abandonată de ani buni. De precizat este că, locul e cunoscut în rândul adolescenților din oraș drept un refugiu unde își pot petrece timpul nesupravegheați.

„A premeditat. Unde să-mi strig durerea? Unde să-l fac pe celălalt să se simtă vinovat, cu ghilimele, decât în locuri pe care le frecventăm de obicei?”, a explicat Ovidiu Telegescu, psiholog, scrie Observatornews.ro.

Ioan s-ar fi certat cu prietena lui

Investigațiile din acest caz arată că, Ioan s-ar fi certat cu prietena lui, însă colegii de școală ai adolescentului spun că băiatul și iubita lui păreau fericiți. Mai mult decât atât, înainte de a recurge la gestul necugetat, adolescentul i-ar fi trimis un mesaj fetei, în care i-a scris că o iubește: „ Erau foarte bine. I-a și dat mesaj înainte de…Da, i-a scris te iubesc și pe urmă s-a aruncat. Nu are vină fata”.

Familia băiatului este îngenuncheată de durere, dar și cei care îl cunoșteau pe Ioan nu s-ar fi gândit că este capabil de un astfel de gest, mai ales că adolescentul era cunoscut drept un elev silitor, cu rezultate bune și care aparent era mereu cu zâmbetul pe buze.

„Un gest necugetat, inexplicabil pentru noi. Nu a fost la consiliere psihologică, un copil care părea că este fără probleme”, a transmis Lorri Stanciu, directorul școlii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *