Prima pagină » Cancan ultimă oră » Invitatul Mirelei Vaida şi-a ucis soţia! Irinel a anunţat la Acces Direct crima – GALERIE FOTO, VIDEO

Invitatul Mirelei Vaida şi-a ucis soţia! Irinel a anunţat la Acces Direct crima – GALERIE FOTO, VIDEO

17 mai 2021, 08:35,
în Cancan ultimă oră

O crimă înfiorătoare a avut loc în Argeş! Autorul dublului asasinat s-a aflat în urmă cu câteva luni în studioul emisiunii Acces Direct, impreua cu soţia, într-o tentativă de împăcare publica! Întrebat de Mirela Vaida cu privire la informaţia că şi-ar fi ameninţat soţia cu moartea, el a recunoscut, explicând că nu va ezita să recurgă la acest gest extrem.

În ianuarie 2021, bărbatul fusese împreună cu soția lui, care ulterior a devenut victima acestuia, în studioul emisiunii Acces direct unde s-a consumat o confruntare între ei, urmată de o tentativă de împăcare.

Bărbatul îşi acuza soţia de infidelitate şi a ameninţat-o direct că o va ucide dacă îl părăseşte. Mai mult decât atât, el a recunoscut, la insistenţele moderatoarei, că nu glumeşte şi că dacă soția îl va trăda va recurge cu siguranță la gestul extrem. Mai mult decât atât, bărbatul a recunoscut că ar fi ameninţat că-l ucide şi pe băiatul de 15 ani, fiul său vitreg.

Psihologul Dan Mihăileanu, care a urmărit imaginile respective, a declarat pentru Adevărul că bărbatul dădea semne grave de instabilitate emoţională şi că, după părerea lui, într-un stat cu o justiţie corectă, individul ar fi fost convocat la audieri după emisiune.

Astfel, crima dublă săvârşită duminică în curtea bisericii din Mihăeşti (Argeş) putea fi evitată dată autorităţile şi-ar fi făcut datoria aşa cum trebuie.

„Acel om ar fi trebuit să primească tratament de specialitate, chiar să fie internat undeva o vreme. Dădea semne evidente de depresie, dar şi se încadra în tiparul clasic al celor predispuşi la violenţă, chiar la violenţă extremă. Faptul că autorităţile au fost imobile, nepăsătoare, a dus la o dublă crimă, o spun fără echivoc”, a declarat psihologul.

De altfel, potrivit martorilor, între criminal şi soţia lui există un trecut plin de violenţe conjugale. Mai mult decât atât, vecinii lor au mărturisit că în ultima vreme bărbatul a ameninţat de mai multe ori că o omoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024