Prima pagină » Economic Local » Investiții de 900.000 de euro în platforme de colectare! Vor fi tomberoane speciale pentru haine
Investiții de 900.000 de euro în platforme de colectare! Vor fi tomberoane speciale pentru haine

Investiții de 900.000 de euro în platforme de colectare! Vor fi tomberoane speciale pentru haine

17 feb. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 18 martie, salubris SA, societatea de salubritate a Primăriei, organizează o licitație pentru achiziționarea unui număr de 210 platforme supraterane colectare selectivă deșeuri și 15 platforme tip containere pentru colectare haine. Prevederea bugetară este de 4,2 milioane lei, fără TVA, aproape 900.000 euro. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

„Beneficiile pe care autoritatea contractantă intenționează să le obțină după furnizarea produselor sunt: colectarea corectă a deșeurilor, îmbunătățirea indicatorilor de colectare, pe categorii de deșeuri, creșterea calității serviciilor de depozitare și preluare a deșeurilor colectate, modernizarea punctelor gospodărești și îmbunătățirea imaginii orașului Iași. Obiectivul general îl reprezintă desfășurarea în condiții corespunzătoare a activităților Salubris SA, modernizarea punctelor gospodărești și amplasarea de platforme supraterane pentru depozitarea de deșeuri colectate separat”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`