Investiție de milioane de euro, la Iași! Cubic Plaza, un nou centru comercial, în Valea Lupului! – FOTO

23 dec. 2022, 14:18,
Raluca Costin, în Local

Veste extraordinară pentru ieșeni! Un nou centru comercial s-a deschis în județ, în care au fost investite milioane de euro! Cubic Plaza vine cu numeroase surprize și cu un concept inedit. Situat în Valea Lupului, pe strada Soarelui 109, curioșii vor găsi magazine precum Mega Image și Pepco, o farmacie Dr. Max, dar și Family Entertainment Center (restaurant, biliard, bowling, loc de joacă pentru copii și multe alte facilități).

Prin toate acestea, investitorul este mai aproape de comunitate. Cubic Plaza se integrează perfect și răspunde nevoilor a zeci de mii de persoane.

Cubic Plaza, un nou centru comercial pentru ieșeni

Iașul se dezvoltă tot mai mult pe zi ce trece, și asta doar pentru a crea unitate. Noul centru comercial, construit în Valea Lupului pe strada Soarelui 109, deservește o populație de peste 30.000 de ieșeni și îi întâmpină cu diverse servicii care lipseau cu desăvârșire în zonă.

Proiectul a fost gândit prin conceptul Family Entertainment Center, astfel încât zilele cu activități pline de energie, bucurie și zâmbet nu vor mai lipsi.

În locație se vor găsi magazine precum Mega Image, Pepco, o unitate bancară, un supermarket, cabinete medicale, farmacie, restaurant, săli de jocuri. De asemenea, posibilitățile de recreere sunt pe gustul tuturor clienților.

”Valoarea investiției s-a ridicat la câteva milioane de euro. A depășit bugetul inițial din cauza creșterilor de prețuri la materialele de construcții, condițiile din piață. Deservește o populație de 30.000 de persoane din Valea Lupului, Rediu, Păcurari. Se adresează comunității și este o investiție special creată pentru comunitate, nu neapărat pentru profit rapid. Investiția se amortizează greu, dar este benefică pentru comunitate și este pe termen lung, pe care ne-am asumat-o. Este un proiect unic pentru Valea Lupului. Deja vânzările merg bine și la Pepco, și la Mega Image, iar ei sunt mulțumiți. Va fi finalizată și investiția la ultimul etaj în curând, iar copiii și părinții se vor putea bucura de centrul de distracție pentru familii”, susține Daria Băcăoanu, director Cubic Plaza.

Centrul comercial Cubic Plaza se întinde pe 3.000 metri pătrați

Investitorii au fost încurajați și au adus un concept diferit pentru sectorul imobiliar din județul Iași, iar locuitorii din Valea Lupului și împrejurimi au oferit feed-back-ul așteptat, cel pozitiv. Clienții care au vizitat deja centrul comercial Cubic Plaza au avut parte de o experiență interesantă pe care au recomandat-o.

În ceea ce privește aspectele tehnice ale complexului, regimul de înălțime al clădirii este de D+P+1, iar suprafața construită este de 3.000 metri pătrați. Cubic Plaza deține 60 de locuri de parcare. Ieșenii nu trebuie să-și facă griji în privința programului magazinelor, acesta fiind 24/24, 7 zile din 7. De asemenea, accesul la complex este facil, cu ajutorul transportului în comun, stația de autobuz fiind amplasată în fața complexului.

Vă aducem aminte că la finalul anului 2019, cartierul Cubic Village a fost premiat la Bienala de Arhitectură, eveniment desfășurat în Palas Mall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *