Prima pagină » Local » Inundație în Târgu Frumos! Canalizarea a cedat pe strada 22 Decembrie
Inundație în Târgu Frumos! Canalizarea a cedat pe strada 22 Decembrie

Inundație în Târgu Frumos! Canalizarea a cedat pe strada 22 Decembrie

14 sept. 2024, 16:35, 1 ,
în Local

O inundație neașteptată a avut loc astăzi într-o curte dintr-o gospodărie situată pe strada 22 Decembrie, în orașul Târgu Frumos. Incidentul a fost cauzat de refuzul apei din canalizarea locală, care a dus la inundarea curții și crearea unei situații de urgență pentru locatari.

La fața locului, a intervenit imediat Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos, care a mobilizat o autospecială de intervenție și o motopompă, cu echipaj format din patru pompieri militari. Aceștia au lucrat intens pentru a elimina apa acumulată și a preveni eventuale daune suplimentare.

Pompierii au reușit să controleze situația și să restaureze ordinea în zonă. Autoritățile locale urmează să evalueze pagubele și să ia măsuri pentru a preveni viitoare incidente similare.

„Inundație produsă într-o curte dintr-o gospodărie. Refulează apa din canalizarea orașului Tg. Frumos, str. 22 Decembrie. Acționează Detașamentul de Pompieri Târgu cu o autospecială de intervenție și o motopompă cu patru pompieri militari”, au transmis autoritățile.

Comentarii
  • O gospodarie, numai? Toata zona pietei – OMV – bariera devine IAZ, la o ploaie mai serioasa. Nu mai spunem de topirea zapezilor. In Targu Frumos NU prea exista canalizare pluviala, iar unde exista e subdimensionata. Administratia are „alte griji”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`