Prima pagină » Local » Întreaga Universitate „Cuza” este zguduită! El este tânărul care poate fi salvat de la un destin teribil – Galerie Foto

Întreaga Universitate „Cuza” este zguduită! El este tânărul care poate fi salvat de la un destin teribil – Galerie Foto

15 apr. 2021, 22:05,
în Local

Un tânăr student la master în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor (FEEA) Iași a primit un diagnostic crunt. Deși, la această vârstă Alin ar trebui să se bucure de anii studenției medicii i-au dat o veste care i-a dat lumea peste cap.

Tânărul a fost diagnosticat cu cancer limfatic. Din păcate, pentru a se putea salva, Alin are nevoie de un tratament costisitor pe care nu și-l permite. De aceea prietenii, familia și apropiații acestuia au lansat o campanie de strângere de fonduri.

„Alin, masterand la FEAA – Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor Iași din cadrul UAIC, a fost diagnosticat cu cancer limfatic și are nevoie de un tratament costisitor. Prietenii și colegii lui au demarat o campanie de strângere de fonduri în care oricine poate dona. Și tu poți salva viața lui Alin”, se arată în postarea făcută de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

De asemenea, mai mulți apropiați ai tânărului au postat un mesaj pe rețelele de socializare pentru a face cazul cunoscut și a-l ajuta pe Alin să strângă suma necesară pentru tratament.

„Vii pe lumea asta fără să știi ce te așteaptă. Lupți, termini o facultate, începi un master, vrei să acumulezi cât mai multe cunoștințe, să devii un om frumos, fericit, realizat. Nu poți scrie un asemenea mesaj fără să ai ochii plini de lacrimi. Dar încercăm, pentru tine, Alin! Ești un om minunat și nu vom lăsa ca boala asta să îți răpească tot ce ți-ai propus să faci.
La 24 de ani unica noastră grijă ar trebui să fie să luăm note mari la examene, să avem suficienți bani strânși pentru o vacanta cu prietenii sau să terminăm task-urile de la muncă în timp util. Tu Alin, însă ai luat cea mai grea muncă. Dar pentru asta, nu putem da vina pe nimeni. Nu mai este un joc de Activity, în care încerci să mimezi ,,cărți de joc maghiare”… Nu mai este vorba de o linie de cod în fața căreia stai și te întrebi de ce nu rulează… Cu toții am vrea să fie doar atât… din păcate nu este. Tu, Alin, ești un luptător și împreună vom reuși!
În seara de 2 aprilie, Alin Apetrei a plecat în goană la spital, unde a fost diagnosticat cu tumoră limfatică în retroperitoneu cu metastaze la ficat, plămâni, ganglioni și oase. Când medicul îți spune: nu am mai întâlnit un asemenea caz până acum, te faci mic, bătăile inimii îți devin mai pronunțate și te trezești împietrind de teama si disperare. Vrei să fii puternic, dar în fața bolii nu mai poți. Nu ne învață nimeni cum să facem față unor asemenea situații, iar la final tot ce ne rămâne este să strigăm după ajutor.
Alin a terminat Facultatea de Informatică și acum se pregătea să termine masterul de Data Mining; un domeniu care necesită multă concentrare, muncă și implicare. Alin este programator, însă din păcate propria viață nu ți-o poți programa. Toate astea pot fi în continuare realizate cu ajutorul fiecăruia dintre noi.
Alin Apetrei se află acum în Turcia, împreună cu prietena lui, la spitalul Anadolu, dar costurile investigațiilor și tratamentelor sunt uluitoare. Pe data de 08 aprilie au avut loc primele investigații acolo, unde s-au descoperit noi complicații, iar pe Alin îl așteaptă o luptă dură.
Alin, nu ești singur! Noi suntem alături de tine. Fii și tu alături de Alin! Fii îngerul de care Alin are nevoie! O donație, oricât de mică, îl poate ajuta. Nu există o sumă limită și nici nu ești obligat să ajuți, dar la 24 de ani viața începe, NU se termină. Alin are dreptul la viață ca fiecare dintre noi.
Alin, suntem alături de tine. ?
Vă mulțumim că v-ați luat din timpul vostru să citiți această postare.
Haideți să îl ajutăm pe Alin! ❤️”, se arată în mesajul postat pe mai multe grupuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *