Prima pagină » Cancan » Între Pepe și soția sa, Yasmine, este o diferență de vârstă mare. Artistul o cunoaște de când era o copilă

Între Pepe și soția sa, Yasmine, este o diferență de vârstă mare. Artistul o cunoaște de când era o copilă

19 feb. 2024, 14:52,
BZI.ro, în Cancan

Între Pepe și soția sa, Yasmine, este o mare diferență de vârstă, mai precis 15 ani, însă artistul o cunoaște de când era o copilă. Pentru cântărețul latino, acesta este cel de-al treilea mariaj, după cele cu Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă. În ceea ce-l privește pe Pepe, artistul a recunoscut că Yasmine este sufletul lui pereche.

Pepe se laudă cu cariera lui în industria muzicală, dar și cu viața lui personală. Prima dată, artistul a fost căsătorit cu actrița Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal. Ulterior, el a fost căsătorit cu Raluca Pastramă, alături de care are două fetițe. Abia acum cântărețul și-a găsit sufletul pereche, el e căsătorit cu Yasmine, care i-a dăruit un băiețel, pe Pepe jr.

Între Pepe și soția sa, Yasmine, este o diferență de vârstă mare

Pepe nu e deloc deranjat de diferența de vârstă dintre el și soția lui, Yasmine. Cei doi au împreună și un băiețel, pe Pepe jr, care în iunie va împlini doi ani. Artistul și soția sa au o poveste frumoasă de iubire, căci se cunosc de mulți ani, deoarece au fost vecini. Însă a remarcat-o după ce a crescut și s-a transformat într-o tânără frumoasă. De menționat că între cei doi este o diferență de vârstă de 15 ani.

„15 ani. Pentru noi e foarte bine, ne înțelegem foarte bine. Între noi nu cred că se vede neapărat diferența de vârstă, că eu par mai puștan și ea e foarte matură, cumva mă întinerește și pe mine. Nu, eu nu simt că este o diferență de vârstă între noi și cred că nici ea nu simte asta”, a explicat Pepe.

Totodată, artistul a povestit și cum a început relația cu actuala soție.

„O știam de când era copil, că am fost vecini. Dar așa, să o remarc, când a crescut și am văzut că s-a făcut frumoasă. Și știind că sunt și eu liber, și ea liberă, și am fost invitat la o petrecere la care era și ea, atunci am remarcat-o, atunci am fost mai atent, că de remarcat am remarcat-o dintotdeauna că a fost frumoasă mereu. Am fost vecini la un bloc diferență”, a mai povestit artistul despre povestea de iubire cu soția lui.

Ce spune Pepe despre cel de-al patrulea copil

Într-un interviu pentru ciao.ro, Pepe a vorbit despre planurile pe care le are alături de actuala lui soție, Yasmine. Cântărețul are trei copii, două fete și un băiat, iar momentan nu se gândește și la al patrulea. Prezentatorul de la „Te cunosc de undeva!” se bucură din plin de momentele frumoase alături de familia sa și mărturisește că are un program foarte încărcat, iar timpul nu-i permite să aibă grijă de încă un bebeluș.

„În momentul de față suntem foarte ocupați și ne ocupă prea mult timp viața noastră. Nu am luat în calcul un alt copil, e destul de complicat, nu se știe pe viitor! Momentan e de ajuns! E greu cu 3”, a mai precizat artistul.

Pepe este un tată foarte grijuliu și își iubește enorm copiii. Chiar dacă fetele au domiciliul la mama lor, Rosa și Maria vin destul de des în vizită la tatăl lor, iar acesta are grijă să le facă toate poftele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *