Prima pagină » Cancan » Între Dinu Maxer și Deea apar adesea certuri. De la ce pornesc discuțiile dintre cei doi

Între Dinu Maxer și Deea apar adesea certuri. De la ce pornesc discuțiile dintre cei doi

21 feb. 2022, 11:30,
BZI.ro, în Cancan

Dinu Maxer și Deea formează un cuplu frumos, dar uneori și între ei mai apar unele certuri, aparent de la motive banale. Cu toate acestea, cei doi reușesc să treacă peste respectivele divergențe, astfel că relația dintre ei nu are de suferit. În plus, familia Maxer a avut toate motivele să sărbătorească zilele acestea, deoarece și Deea, și Andreas au împlinit anii.

Dinu și Deea Maxer formează unul dintre cele mai solide și frumoase cupluri din lumea mondenă, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Cei doi artiști împart atât o viață de familie de nota zece, cât și pasiunea pentru muzică, pe care o transmit acum și copiilor. Astfel, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, familia a pus bazele unei piese la care au participat toți membrii.

Dinu și Deea Maxer, certuri de la becurile lăsate aprinse prin casă

Însă, pe lângă partea artistică, Dinu și Deea Maxer sunt apreciați și pentru că non-stop sunt în legătură cu fanii lor prin intermediul rețelele de socializare. Acolo, cei doi artiști își expun viața de familie așa cum este, cu bune și cu rele. Iar creșterea prețurilor la facturile de electricitate a devenit un motiv de ceartă în familia Maxer. Neatenția îi face pe Dinu și Deea să ajungă la reproșuri.

Iar un astfel de episod s-a petrecut și recent, fapt povestit de cei doi pe rețelele de socializare. În fața admiratorilor de pe Instagram, soția lui Dinu Maxer a recunoscut că deseori este cercetată de soțul ei pentru că pleacă în grabă de acasă și uită lumina aprinsă. Astfel, cât nimeni nu este acasă, „becul arde” degeaba, iar apoi totul se vede pe factura la lumină. Care, în condițiile date, nu este deloc una de neglijat din cauza creșterilor mari ale tarifelor la energia electrică.

„De fiecare dată când venim acasă, soțul meu mă ceartă că am lăsat becul aprins pe hol. Se întâmplă! Fiecare facem ceva greșit, e normal! Și tu ai lăsat dresingul deschis”, a spus Deea Maxer pe contul de socializare.

După acuzele pe care i le-a adus soția, Dinu Maxer a încercat să îi explice că greșeala sa nu produce niciun consum, deci nu se cheltuie bani fără fond din cauza sa.

”Și ce consumă ălă (n.r. – dressingul)?”, a fost replica venită din partea artistului.

În cele din urmă, pentru că oricum fapta era consumată deja, ei văzând abia la întoarcerea acasă că becul de pe hol era aprins, cei doi soți au lăsat problemele deoparte.

Dublă sărbătoare în familia Maxer

Luna februarie are o semnificație aparte în familia Maxer, deoarece doi dintre membrii familiei își aniversează ziua de naștere. Cei doi sărbătoriți ai familie sunt nimeni alții decât Deea, care a împlinit pe data de 16 februarie frumoasa vârstă de 32 de ani. Totodată, familia îl sărbătorește și pe Andreas, care pe 21 februarie a împlinit 11 ani, băiatul fiind născut în 2011. Astfel, familia Maxer a petrecut cu fast, pentru ambii sărbătoriți, iar Dinu a fost cel care a decorat întreaga casă cu baloane colorate.

„Îl sărbătorim și pe Andreas, 11 anișori, dar și pe șefa la casă, 32”, a precizat Deea Maxer.

Deea este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer, cei doi având doi copii împreună, un băiat și o fetiță, pe nume Maysa.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *