Prima pagină » Cancan ultimă oră » „Într-o lume în care toți sunt Pique, fii Puya”. Tot internetul vuiește după ce artistul și-a întrerupt concertul pentru a da jos de pe scenă o admiratoare – VIDEO

„Într-o lume în care toți sunt Pique, fii Puya”. Tot internetul vuiește după ce artistul și-a întrerupt concertul pentru a da jos de pe scenă o admiratoare – VIDEO

22 mart. 2023, 21:41,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Internetul vuieșe dupăce Puya și-a întrerupt concertul pentru a da jos s o admiratoare care a urcat pe scenă. Artistul dovedește iar că este un familist și că își iubește soția.

Artistul a demonstrat acest lucru chiar zilele trecute pe scenă, în fața a sute de spectatori. Aflat într-un club în care a susținut un concert, Puya a uimit întreaga sală când s-a oprit din cântat pentru că o domnișoară a urcat pe scenă, lângă el.

„Stop, stop. Fii atentă, o vezi pe aia mică și neagră de acolo? Aia e nevastă-mea, nu ai cum să dansezi cu mine. Deci, nu ai cum. E imposibil. E mică și a d***u’. Lasă-mă că eu știu să cânt singur, fără dansatoare”, a afirmat Puya, stârnind admirația tuturor.

Momentul a devenit viral

Întreaga întâmplare a devenit virală după ce a fost publicată pe internet de un fan. Astfel, oamenii au luat cu asalt secțiunea de comentarii lăudându-l pentru felul în care a gestionat situația.

„Toate femeile merită un Puya”, „Într-o lume în care toți sunt Pique, fii Puya”, „Mi-am schimbat total părerea despre Puya. E un familist convins și un om de nota 100. Mai normal decât multe alte vedete și fără figuri chiar. Respect!”, sunr doar câteva din mesajele lăsate de internauți la clipul în care Puya își oprește concertul.

@postolachi.ana In a world full of PIQUE be a PUYA #puya #pique ♬ sunet original – Ana-Maria Postolachi

Cine este Melinda, soția rapperului Puya

Dragoș Gărdescu trăiește de mai bine de 12 ani o frumoasă poveste de iubire cu Melinda. Cei doi s-au cunoscut pe când ea era încă la liceu, iar el a fost invitat să prezinte la un bal al bobocilor.

„Ea prezenta Balulul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă. Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții”, a povestit Puya în urmă cu mai mult timp pentru ProTV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *