Prima pagină » Actualitate » Întorsătura uimitoare în legătură cu casa ororii din Onești! În apartamentul morţii mai exista, la un anumit punct, o a treia persoană
Întorsătura uimitoare în legătură cu casa ororii din Onești! În apartamentul morţii mai exista, la un anumit punct, o a treia persoană

Întorsătura uimitoare în legătură cu casa ororii din Onești! În apartamentul morţii mai exista, la un anumit punct, o a treia persoană

04 mart. 2021, 12:31,
George Cristian, în Actualitate

Informaţii în premieră dezvăluite de reporterii Antena 3. Conform acestora, în ziua în care criminalul Gheorghe Moroșan i-a ucis cu sânge rece pe cei doi lucrători, în casa groazei a mai fost prezentă o persoană. Este vorba despre un inginer care supraveghea activitatea celor doi muncitori.

Inginerul Jitea Dan este cel care, dimineaţa, înainte de tragedie a fost prezent în casa morţii din Oneşti şi a vorbit şi cu criminalul, la telefon.

Jitea Dan a fost sunat de criminalul Gheorghe Moroşan

Conform dezvăluirilor oferite de jurnaliştii Antena 3, în casa morţii a mai fost o persoană în ziua în care Gheorghe Moroșan a ucis cu sânge rece.

Ora 09:30. Inginerul Jitea Dan, cea de-a treia persoană, șeful celor doi muncitori, merge în apartament pentru a vedea dacă cei doi muncitori au nevoie de ceva.

Ora 10:20. Inginerul le duce celor 3 muncitori materiale și un bidon cu apă.

Ora 10:30. Inginerul pleacă din apartament, conform Antena3.ro

Ulterior, la ora 11.00 Inginerul Dan Pătatu este apelat chiar de criminalul Gheorghe Moroșan care îi atrage atenţia că acela este apartamentul lui şi îl ameninţă. Inginerul închide telefonul şi o apelează pe şefa de şantier care la rându-i îi redirecţionează sarcina directorului de industrie. Ulterior, Jitea Dan a sunat la poliţie şi le-a spus de ce a păţit. Oamenii legii i-au transmis bărbatului că ştiu de caz şi că la faţa locului s-au deplasat deja cu două echipaje.

În jurul orei 11.59, Inginerul Jitea Dan l-a fost apelat pe Dan Pătatu cu care a şi vorbim. Cel din urmă i-a spus că este ameninţat cu un cuţit. Jitea Dan i-a transmis lui Dan Pătatu că poliţiştii ştiu de fapte şi că se deplasează la faţa locului.

 

Una dintre victime a fost împuşcată

BZI.RO a scos, în exclusivitate, pozele cu cadavrele celor doi bărbaţi. În urma unei analize mai atente, pe trupul unuia dintre victime se pot vedea urme ale unor împuşcături. La scurt timp după publicarea imaginilor, ministrul de Interne, Lucian Bode a confirmat informaţia spunând că acele urme sunt ale unor gloanţe. Deci, în concluzie, şeful SIAS a greşit atunci când a spus că trupele speciale nu au împuşcat nicio persoană.

În altă ordine de idei, fratele victimei împuşcate de oamenii legii a afirmat faptul că mortul a fost diagnosticat cu COVID-19, iar trupul a fost sigilat într-un sac. Asta în condiţiile în care fratele lui avusese COVID-19 în urmă cu doar o lună, deci era improbabil ca acesta să îl mai poată face incă odată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *