Prima pagină » Local » Interzis minorilor! Partidă de amor, filmată ziua în amiaza mare în Copou. A fost dragoste la prima vedere: Bărbatul nu știe nici măcar cum o cheamă pe partenera de ocazie și nici nu a mai văzut-o de atunci – VIDEO

Interzis minorilor! Partidă de amor, filmată ziua în amiaza mare în Copou. A fost dragoste la prima vedere: Bărbatul nu știe nici măcar cum o cheamă pe partenera de ocazie și nici nu a mai văzut-o de atunci – VIDEO

30 mart. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

În vara anului trecut, un bărbat și o femeie au întreținut relații sexuale ziua în amiaza mare în Copou. Pentru că asta este interzis prin lege, polițiștii au intrat pe fir, iar recent l-au identificat pe bărbatul implicat. Femeia însă nu a fost de găsit, pentru că bărbatul le-a spus polițiștilor că nu știe cum se numește aceasta și nici nu a mai văzut-o de atunci

Dragoste aprinsă în Copou. În vara anului trecut, în mediul online aveau să apară câteva imagini rar întâlnite. Doi indivizi se iubeau de zor chiar lângă magazinul „Petru”. Imaginile au fost înregistrate de peste stradă și au ajuns în scurt timp virale. Pe fir au intrat polițiștii ieșeni, pentru că legea nu permite cetățenilor să întrețină relații sexuale în locuri publice. Astfel, polițiștii au făcut mai multe verificări, au vizionat mai multe imagini de pe camerele de supraveghere din zonă și au reușit într-un final să dea de unul dintre cei implicați.

„Polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 44 de ani, iar verificările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Surse din cadrul anchetei au precizat că bărbatul de 44 de ani este de loc din Iași și face parte din categoria persoanelor fără adăpost. Luat la întrebări de anchetatori, acesta a precizat că nu știe cum o cheamă pe femeia cu care a întreținut relații sexuale, pentru că atunci o întâlnise. Mai mult decât atât, acesta ar fi precizat că de atunci și până acum nici nu a mai dat ochii cu ea.

Riscă să ajungă la închisoare după partida de amor din Copou?

Astfel, dragostea la prima vedere terminată cu o partidă de amor în public a rămas în atenția polițiștilor. În funcție de ceea ce vor considera anchetatorii, bărbatul și femeia (în cazul în care va fi identificată) ar putea ajunge chiar și în spatele gratiilor. Un caz similar s-a terminat cu o condamnare la Iași. În luna decembrie 2020, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au amendat penal pe Emanuel Giurgilă cu 1.500 de lei. Suma este corespunzătoare unui număr de 100 de zile-amendă, înmulțite cu 15 lei, aferentă unei zile-amendă, pentru comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Procesul lui Emanuel Giurgilă a început pe 6 aprilie 2020.

Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au acuzat pe tânărul de 28 de ani de ultraj contra bunelor moravuri. Totul a izbucnit de la o partidă de sex oral, în văzul trecătorilor, cu o femeie de 31 de ani. Oamenii legii au menționat că cei doi tineri au mers la o petrecere în cursul nopții de 15 spre 16 iunie 2019, unde au consumat băuturi alcoolice. Dimineața, cei doi au mers la blocul T13, de pe șoseaua Arcu, pentru a ajunge la apartamentul unui prieten. Doar că lucrurile s-au încins chiar înainte de a intra în blocul respectiv. Ghinionul lor a fost că partida de sex oral a fost filmată de un trecător, iar polițiștii s-au autosesizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024