Prima pagină » International » Interviul dat de Meghan și Harry în SUA a băgat Casa Regală în şedinţă la Palatul Buckingham
Interviul dat de Meghan și Harry în SUA a băgat Casa Regală în şedinţă la Palatul Buckingham

Interviul dat de Meghan și Harry în SUA a băgat Casa Regală în şedinţă la Palatul Buckingham

09 mart. 2021, 13:52,
George Cristian, în International

Interviul dat de Meghan și Harry în SUA a stârnit milioane de reacţii din partea oamenilor dar şi a cetăţenilor din Marea Britanie. În urma dezvăluirilor făcute de ducele şi ducesa de Sussex , membrii din Casa Regală a intrat într-o şedinţă la Palatul Buckingham

Corespondentul regal al BBC, Daniela Relph, a declarat că Palatul Buckingham „nu va dori să se simtă grăbit să spună ceva” despre afirmațiile prințului Harry și Meghan. Cuplul a vorbit cu Oprah despre rasism, sănătate mintală, mass-media și alți membri ai familiei regale.

Milioane de oameni au urmărit interviul dat de Meghan și Harry

În medie, 11,1 milioane de persoane din Marea Britanie au urmărit interviul luni seara. Ducesă – care este primul membru de rasă mixtă al familiei regale moderne – a spus un episod care are tentă rasistă. De exemplu, Harry a fost întrebat de un membru al familiei regale nenumit „cât de întunecat” ar putea fi pielea fiului lor Archie.

Prințul Harry i-a lămurit ulterior lui Oprah că declaraţiile nu au fost făcute nici de regină, nici de ducele de Edinburgh . Între timp, purtătorul de cuvânt al președintelui american Joe Biden a spus că va lăuda pe oricine pentru că are curajul să vorbească despre sănătatea mintală.

Secretarul de presă de la Casa Albă, Jen Psaki, i-a descris pe prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, și pe Meghan, în vârstă de 39 de ani, drept „cetățeni privați” care „își împărtășeau propria poveste în propriile lor lupte”.

Fosta secretară de stat americană Hillary Clinton a sprijinit-o și pe Meghan, spunând: „Această tânără nu era pe punctul de a ține capul plecat, știi, acesta este 2021”. Interviul de două ore a fost ecranizat pe ITV luni seara, atrăgând 12,4 milioane de telespectatori în vârf – a fost vizionat cu o medie de 17,1 milioane în SUA ziua precedentă.

Viaţa regală a fost dificilă, a povestit Meghan

În interviu, ducesa a spus că i s-a părut atât de dificilă viața regală, încât uneori „nu a mai vrut să fie în viață” și, când s-a adresat instituției pentru ajutor, nu a obținut-o.

Liderul laburist Sir Keir Starmer a spus că acuzațiile lui Meghan despre rasism și lipsa sprijinului pentru sănătatea mintală ar trebui luate „foarte serios”.

Premierul Boris Johnson a refuzat să comenteze luni, dar a spus că „a avut întotdeauna cea mai mare admirație pentru regină și rolul unificator pe care îl joacă”.

El a spus „atunci când vine vorba de probleme legate de Familia Regală, ceea ce trebuie spus de prim-miniștri este nimic”, după ce a fost întrebat în mod specific dacă el credea că Familia Regală este rasistă. În timpul interviului, ducesa a fost întrebată de ce credea că Familia Regală nu l-a făcut pe Archie un prinț – ceea ce Meghan a spus că o dorește, astfel încât să primească protecția poliției.

Copiii cuplului nu devin automat prinți sau prințese din cauza unei reguli care a fost în vigoare din 1917 – dacă Regina nu intervine.

„În acele luni în care eram însărcinată, în același timp, așa că avem în tandem conversația despre care nu i se va oferi siguranță, nu i se va da un titlu și, de asemenea, îngrijorări și conversații despre cât de întunecată ar putea fi pielea lui fie când s-a născut „, a spus Meghan.

Ea a spus că remarcile despre culoarea pielii i-au fost făcute lui Harry și el i le-a transmis. Meghan așteaptă al doilea copil iar acest lucru s-a putut vedea în interviul dat în SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *