Prima pagină » Magazin » INTERVIU. Ea este cea mai bogată VIDEOCHATISTA din România

INTERVIU. Ea este cea mai bogată VIDEOCHATISTA din România

23 iun. 2020, 13:17,
în Magazin

Iti doresti sa ai un cont in banca cu multe zerouri, dar nu stii de unde sa incepi? Iti spunem noi. Nu, nu trebuie sa joci la Loto 6/49 si nici sa-ti deschizi un cont la Bursa. Tot ce trebuie sa faci este sa lucrezi la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti ca model de videochat. Chiar daca suna de necrezut, ei bine, o videochatista a atins performanta de a castiga un milion de dolari din videochat. Nu este un job usor, dupa cum chiar ea ne spune, dar a meritat fiecare minut petrecut online. O cheama Andreea, are aproape 30 de ani si o cariera de succes in domeniul videochatului. Cum a ajuns sa faca videochat, cum vede ea acest job si care sunt cele mai nebunesti fantezii ale oamenilor care o platesc, o sa aflam impreuna, din interviul urmator.

Andreea, milionara la 30 de ani, din videochat 

Andreea, care a fost parcursul tau profesional? De ce videochat? 

Impreuna cu sotul meu am avut o cafenea deshisa in Bucuresti, insa lucrurile au inceput sa fie din ce in ce mai greu de tinut in frau. Tot ce ne-am dorit in momentul deschiderii ei a fost liniste, insa exact acest lucru ne lipsea. Mai in gluma, mai in serios, am zis ca ma apuc de videochat, ca sa vad reactia sotului meu. Este super open-mind, asa ca nu a avut nicio problema cu asta si… uite asa am intrat in domeniu. M-am dus la interviu, am pus o mie de intrebari, pentru ca nu stiam nimic despre domeniu, si Beatrice, tipa cu care am dat interviul, tin minte ca mi-a aratat niste top-models de la vremea respectiva, adica acum aproape 3 ani.

Top-models care erau super naturale si care castigau 10.000$ in fiecare perioada (2 saptamani), iar asta mi s-a parut fabulos. Pentru ca imi imaginam, ca toata lumea, ca trebuie musai sa fie 90-60-90, silicoane, botox, si asa mai departe. Ei bine, lucrurile nu stau deloc asa.

Si de ce videochat? Pentru ca ma saturasem sa muncesc pentru a ramane la sfarsit de luna cu… foarte putin. Stiam ca pot mai mult. Sunt carismatica, dezinvolta si am terminat facultatea de Limbi Straine, asa ca engleza nu era o problema pentru mine. Si uite asa… am ajuns sa fiu model de videochat.

Cum ti-ai ales studioul? De ce Charm Studio si nu alt studio? 

Aici este mai mult de vorbit. De ce Charm Studio? Am stat doua zile sa caut peste tot, pe site-urile lor, pe forumuri despre videochat, ca sa pot lua decizia asta. Mi-am dorit o echipa frumoasa, nu mi-am dorit nici eu, si nici sotul meu, sa existe personal masculin in studio, asa ca decizia a fost simpla, zic eu, uitandu-ma retrospectiv. Atunci tin minte ca eram foarte panicata de ceea ce urma sa se intample.

Cum este o zi din viata ta?

Nicio zi nu seamana cu cealalta, ceea ce ma ajuta enorm, pentru ca eu sunt un om care se plictiseste super repede. Lucrez 5 sau 6 zile pe saptamana, 9-10h/zi. Dar nici zilele in care sunt online nu seamana intre ele. Ziua lucrez, incepand cu ora 6 dimineata, iar cand imi termin programul, fie merg la sala, intretinere corporala, spa, masaj, unghii, par. Haha! Suna a viata mondena, stiu, dar nu e chiar asa. Sunt un om ca toti ceilalti.

Care este cea mai ciudata fantezie pe care ti-au cerut-o cei din online?

Cei cu foot fetish mi se par, in continuare, cei mai ciudati. Am primit tipsuri de zeci de mii de dolari, oricat ar parea de ciudat, pentru a-mi arata picioarele si… atat. Deci, da, asta mi se pare cea mai ciudata/nostima, spune-i cum vrei.

Un sfat pentru fetele care vor sa intre in acest domeniu, insa le e teama?

Teama de ce? Sa lase temerile la o parte, sa gandeasca ele pentru ele, sa se informeze foarte bine inainte si sa nu creada tot ce zice lumea. Sa se programeze la un interviu la Charm Studio si sa puna toate intrebarile care le trec prin cap. ? Pe mine ma gasiti la Charm!

Asadar, daca esti in cautarea unui studio de videochat si vrei sa te angajezi in domeniu, mergi la Charm Studio, studioul modelelor de top.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *