Prima pagină » National » Intervenție în localitatea Dăbuleni! Un muncitor a fost îngropat sub pământ – UPDATE: Bărbatul a murit
Intervenție în localitatea Dăbuleni! Un muncitor a fost îngropat sub pământ - UPDATE: Bărbatul a murit

Intervenție în localitatea Dăbuleni! Un muncitor a fost îngropat sub pământ – UPDATE: Bărbatul a murit

26 ian. 2023, 18:45,
în National

O intervenție contracronometru are loc în localitatea Dăbuleni. Din primele informații, se pare că se încearcă salvarea vieţii unui muncitor care a rămas blocat sub pământ.

Bărbatul de 30 de ani a fost îngropat sub pământ în timp ce lucra împreună cu colegii lui la un şantier din localitatea Dăbuleni.

UPDATE: Potrivit ISU Dolj, bărbatul  a fost scos de sub malul de pământ, iar echipajul SAJ Dolj a declarat decesul acestuia.

Se intervine cu un buldoexcavator pentru salvarea bărbatului

În zona respectivă se executau lucrări la rețeaua de canalizare, iar muncitorii săpaseră un şanţ adânc de patru metri, când, din cauză că pereţii laterali nu au fost asiguraţi corespunzător, au început să se surpe.

Ceilalţi muncitori au reuşit să se salveze la timp, însă el a rămas blocat acolo.

Pentru salvarea bărbatului, la fața locului intervin o autospecială de descarcarere, un autocamion dotat cu container multirisc, o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială SMURD, un echipaj SAJ și un buldoexcavator.

Intervenția este în desfășurare.

Doi minori, fată și băiat, au murit într-un accident grav pe E87

De asemenea, un accident grav a avut loc joi după-amiază, pe drumul european 87 Tulcea-Constanţa, între localităţile Două Cantoane şi Babadag. Din păcate, în urma evenimentului rutier, doi adolescenţi au murit, iar un tânăr este în comă.

 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta a anunţat că cele trei persoane se aflau într-un autoturism şi că pentru salvarea victimelor la faţa locului s-a deplasat un echipaj de salvatori din cadrul Staţiei de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

„Din păcate, la sosirea echipajelor operative, două victime, o persoană de sex masculin şi o persoană de sex feminin, prezentau leziuni incompatibile cu viaţa. A treia victimă, de sex masculin, a fost preluată de un echipaj al SAJ care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa”, a precizat ISU Delta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024