Prima pagină » Local » Intervenție de urgență a pompierilor! Un acoperiș al unui bloc a fost cuprins de flăcări – Exclusiv, Galerie Foto, Video, Update

Intervenție de urgență a pompierilor! Un acoperiș al unui bloc a fost cuprins de flăcări – Exclusiv, Galerie Foto, Video, Update

21 aug. 2020, 19:44,
Antonia Ceausu în Local

În urmă cu câteva minute un acoperiș al unui bloc de patru etaje din localitatea ieșeană Tomești a fost acaparat de flăcări. La fața locului s-au deplasat o autospecială complexă de primă intervenție, o autospecială dotată cu apă și spumă, o autospecială de transport apă, un echipal de prim ajutor cu 13 subofițeri de la Detașamentul 2 și o autoscară cu trei subofițeri de la Detașamentul 1 de la Inspectoratul pentu Situații de Urgență Mihail Grigore Sturza al județului Iași. Din fericire nicio victimă nu a fost înregistrată.

Aproximativ 15 locatari au fost evacuați. Incendiul se manifestă cu violență. Acesta a fost localizat. Pompierii lucrează intens pentru a-l lichida.

Update: „În jurul orei 19.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Iași a fost solicitat să intervină la un incendiu care se manifesta la acoperișul unui bloc cu patru etaje din Tomești. Incendiul se manifesta violent la nivelul acoperișului și s-a intervenit pentru evacuarea persoanelor din locuințe. În momentul de față incendiul este lichidat. Se lucrează pentru înlăturarea elementelor de pe acoperiș. Menționăm faptul că nu au fost înregistrate victime”, a declarat Gabriel Covasneanu, purtător de cuvânt ISU Iași.

Alertă de incendii în municipiul Iași. Intervenții la limită ale pompierilor de la ISU, în ultimele zile

Mai multe incendii în municipiul Iași au pus pe jar pompierii din cadrul ISU, în ultimele zile. Angajații Inspectoratului au fost solicitați să intervină în mai multe zone din municipiu pentru a lichida unele incendii. În plus, pompierii ieșeni au intervenit și în alte situații în localitățile din județ în ultima perioadă.

O serie de incendii în municipiul Iași din ultima perioadă au pus pe jar pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Iași. Angajații Inspectoratului au fost solicitați să intervină în mai multe zone din municipiu pentru a lichida unele incendii, dar și în alte cazuri. De asemenea, pompierii ieșeni au intervenit și în alte situații în localitățile din județ în ultima perioadă.

„Un echipaj din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași a intervenit în municipiu, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise. De asemenea, alte două echipaje din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași au intervenit în municipiul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise”, au arătat cei de la ISU Iași.

Incendii în municipiul Iași. Pompierii de la ISU s-au luptat cu flăcările pe un teren viran

Angajații de la ISU Iași au intervenit în municipiu și la un teren viran, unde flăcările au cuprins câteva zeci de metri pătrați.

„Un echipaj din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași a intervenit în municipiu pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise. În plus, un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în localitatea Gănești, comuna Ion Neculce, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Au ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 7.000 de metri pătrați și o tonă de coceni de porumb. S-au degradat aproximativ 50 de copaci de salcâm. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise”, au mai menționat cei de la ISU Iași.

Click aici pentru a citi integral articolul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`