Prima pagină » National » Intervenție de urgență a autorităților din Botoșani. O femeie este sechestrată în apartament
Intervenție de urgență a autorităților din Botoșani. O femeie este sechestrată în apartament

Intervenție de urgență a autorităților din Botoșani. O femeie este sechestrată în apartament

29 mai 2021, 18:05,
în National

O femeie a fost sechestrată în casă, sâmbătă, de soțul ei, cunoscut cu probleme psihice. La blocul unde este ținută cu forța femeia sunt polițiști si a mers și un negociator.

Polițiștii din Botoșani au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie din municipiul Botoșani, cu privire la faptul că soțul său, cunoscut în evidențele medicale cu probleme psihice, a încuiat ușa de acces în locuință și nu îi dă cheile.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de poliție și reprezentanți din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Din primele verificări ale polițiștilor, bărbatul nu se manifestă agresiv fizic sau verbal și nici nu ar exercita amenințări asupra soției sale.

„Am fost sesizați prin apel la 112, la ora 14.30, de o femeie din municipiul Botoșani, că soțul său, cunoscut în evidențele medicale cu probleme psihice, a încuiat ușa de acces în casă și nu îi dă cheia. Momentan, din primele informații, nu există date că bărbatul este agresiv. Se menține legătura cu cei doi”, a declarat la Antena 3 purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Nenișescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`