Prima pagină » Cancan » Intervenția atipică la care a apelat Gabriela Prisăcariu la medicul estetican. Toată lumea a fost surprinsă

Intervenția atipică la care a apelat Gabriela Prisăcariu la medicul estetican. Toată lumea a fost surprinsă

08 nov. 2023, 13:28, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a apelat recent la medicul estetican pentru o intervenție atipică.

Gabriela Prisăcariu este una dintre cele mai admirate și urmărite personalități din mediul online, frumusețea ei captivând mulți utilizatori de internet. A avut noroc în viață, deoarece se poate mândri cu o imagine impecabilă, chiar după ce a devenit mamă băiat, dar a recunoscut și că, uneori, se bazează pe experții din domeniul frumuseții.

Intervenția atipică la care a apelat Gabriela Prisăcariu la medicul estetican

Intervenţia a fost realizată de ea acum și nu a fost ascunsă de cei din comunitatea sa online, care nu sunt puțini și vor trebui să fie întotdeauna la curent cu viața modelului descoperit de Cătălin Botezatu.

Prin urmare, pentru admiratorii săi, Gabi, așa cum îi spune soțul, s-a filmat și a apărut pe Instagram direct din cabinetul medicului estetician, menționând ce procedură a ales să urmeze de această dată.

Potrivit afirmațiilor sale, intervenția pe care o face, considerată de unii mai neobișnuită, este una pe care o practică în fiecare an, dar care nu este deloc ușor de suportat. Cu toate acestea, deoarece dorește cu ardoare să nu mai întâmpine anumite probleme, Gabriela Prisăcariu susține că este dispusă să facă orice în numele frumuseţii.

”Și pentru că nu-mi place să transpir absolut deloc vin o dată pe an la domnul doctor să-mi facă botox la axilă. Mai întâi stau cu gheață, după care-mi face câteva injecții. Aș spune că nu sunt dureroase, dar merită, baba suferă la frumusețe”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe pagina sa de Instagram.

Ce le-a transmis medicul specialist urmăritoarelor Gabrielei

Și pentru că urmăritoarele sale au constatat imediat un mare interes față de procedura efectuată de soția matinalului, medicul la care a apelat blondina a intervenit. Potrivit acestuia, în zona axilei, pentru a combate lipsa transpirației, se administrează periodic o mică cantitate de botox prin injecție.

”Se injectează niște micro picături în zona respectivă și încet, încet începi să transpiri mai puțin”, a specificat medicul vedetei, despre intervenția pe care i-a făcut-o.

Gabriela Prisăcariu ar fi avut o relație cu Valentin Sanfira

Gabriela Prisăcariu s-ar fi iubit, înainte să îl întâlnească pe Dani Oțil, cu un cunoscut cântăreț de muzică populară. Zvonurile au început să apară încă de la începutul relației cu prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1.

La acea vreme, presa a scris că Valentin Sanfira a fost pe lista de parteneri ai Gabrielei Prisăcariu. Cei doi ar fi fost împreună câteva luni, iar un apropiat al celor doi a mărturisit că blondina era o iubită foarte atentă. Aceasta l-ar fi însoțit pe artist la spectacolele sale și avea grijă să îi asigure acestuia mâncarea atunci când era la filmări. Deși nu au apărut dovezi concrete, în urmă cu aproape trei ani, o sursă a dat detalii despre o posibilă idilă între cei doi.

„Au fost împreună mai multe luni, era dragoste mare între ei. Gabriela îl mai însoțea pe Valentin la spectacole, uneori îi aducea și pachețel cu mâncare la filmări. După ce s-au despărțit, amândoi și-au șters toate pozele, în care apăreau împreună, de pe conturile de socializare”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru StarPopular.ro.

Gabriela Prisăcariu a apelat recent la medicul estetican pentru o intervenție atipică, iar fanii acesteia au fost extrem de uimiți de alegerea făcută.
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *