Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Interpretul Adrian Bâc a murit. Avea doar 25 de ani

Interpretul Adrian Bâc a murit. Avea doar 25 de ani

23 iun. 2021, 10:21,
BZI.ro, în Cultural

Este doliu în lumea muzicii după ce interpretul Adrian Bâc a murit la doar 25 de ani. Cântărețul a fost internat, în noaptea de luni spre marți, cu ocluzie intestinală. În momentul în care s-a prezentat la unitatea spitalicească, acesta avea tensiunea foarte mică și se afla în stare de șoc.

Zeci de mesaje de condoleanțe au fost transmise de către apropiațîi și cunoscuțîi artistului.

Interpretul Adrian Bâc a murit din cauza unei ocluzii intestinale

Adrian Bâc a murit pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Arad. Artistul a absolvit  Liceul de Arte Plastice „Sabin Drăgoi”, după care a studiat contabilitate și informatică la Universitatea Aurel Vlaicu, scrie presa locală.

Pasiunea să nemărginită pentru muzică l-a împins să se dedice în totalitate carierei de solist. Pe data de 29 mai, Adrian împlinise 25 de ani.

Chirurgii nu l-au mai putut salva

În momentul în care s-a prezentat la spital pentru a se interna, chirurgul a constatat că afecțiunea de care suferea tânărul era deosebit de evoluată și a decis intervenția imediată.

Din nefericire, tânărul a decedat ulterior pe secția de terapie intensivă, din cauză că leziunile erau ireversibile.

Prin zecile de mesaje de condoleanțe primite de la apropiați, sunt și voci care acuză felul în care a fost tratat tânărul: „intervenție de succes a eroilor de la Spitalul Județean Arad!” sau “Offffffff! Nu se mai termina atrocitățile din spitalele arădene!? Dumnezeu să-l odihnească!”, sunt doar câteva dintre comentariile celor apropiați la aflarea veștii.

Un apopiat al familiei pretinde faptul că tânărul „s-a prezentat la unitatea medicală unde i s-a pus diagnosticul ocluzie intestinală – intervenție chirurgicală minoră…

Ceva s-a întâmplat sau au găsit ceva la care nu se așteptau, au sunat chirurgii din Cluj, chirurgi care le-au spus zeilor arădeni că au greșit”.

O altă tragedie a avut loc în lumea literară din România

Scriitorul și dramaturgul Mircea Bradu, sub direcţiunea căruia teatrul orădean a cunoscut cea mai înfloritoare perioadă a să, a încetat din viaţă marţi, la vârsta de 84 de ani.

Născut în 14 ianuarie 1937 în comuna Lăzăreni, în familia învăţătorului Ion Bradu, reputat etnograf şi folclorist, Mircea Bradu a absolvit Liceul Emanuil Gojdu din Oradea şi apoi Facultatea de Filologie din Bucureşti, devenind apoi redactor fondator al celei de-a V-a ediţîi a revistei de cultură Familia, dramaturg, membru şi laureat al Uniunii Scriitorilor din România.

Mircea Bradu s-a consacrat că director al Teatrului de Stat din Oradea sub a cărui conducere instituţia a traversat cea mai înfloritoare perioadă a să, din 1972 până în 1992. Căsătorit cu la fel de cunoscuta cântăreaţă de muzică populară Florica Bradu, Mircea Bradu a avut trei fiice şi, după o a doua căsătorie, şi un fiu.

Reamintim faptul că, la doar 25 de ani, interpretul Adrian Bâc a murit din cauza unei ocluzii intestinale.

Dumnezeu să îi ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *