Prima pagină » Cancan » Internauții s-au arătat extrem de indignați după această imagine postată de Andreea Bănică. Cum s-a postat artista alături de fiul ei

Internauții s-au arătat extrem de indignați după această imagine postată de Andreea Bănică. Cum s-a postat artista alături de fiul ei

21 iun. 2023, 10:01,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Bănică a fost în centrul unei controverse, după ce s-a Andreea Bănică s-a fotografiat în lenjerie intimă lângă fiul ei, Noah. Ce spune vedeta despre apariția sa.

În ultimele zile, Andreea Bănică a fost subiectul unor discuții aprinse pe rețelele de socializare, după ce a publicat o fotografie care a stârnit controverse.

Internauții s-au arătat extrem indignați după această imagine postată de Andreea Bănică

În imagine, artista apare pe canapea, lângă fiul ei, îmbrăcată în lenjerie intimă și un maiou, dar și cu o poziție considerată indecentă de către mulți dintre cei care au văzut fotografia.

„Când ajung acasă după o zi plină îmi doresc să stau lungită pe canapea, să am ceva de ronțăit și alături de mine pe cel mai zăpăcit elefănțel .Eu am ales confortul acestei canapele, plus că este și foarte frumoasă și mareeeeee!

Hai că mai am nevoie de una , iau măsuri și mai iau și în livingul mic o canapea că până acum nu am avut timp…sunt tot pe drumuri între Eforie și București. Care este locul din casă unde va simțiți cel mai bine?’, a scris Andreea Bănică pe Facebook.

Fotografia a stârnit un val de reacții negative din partea internauților, care au criticat-o pe Andreea Bănică pentru poziția în care apare în imagine și pentru faptul că a ales să publice o astfel de fotografie alături de fiul ei.

Fanii au considerat că acesta este un exemplu negativ pentru copii

Mulți dintre cei care au comentat fotografia au considerat că acesta este un exemplu negativ pentru copii și că Andreea Bănică ar fi trebuit să fie mai atentă la imaginea pe care o promovează în spațiul public. Alții, însă, au apărat-o pe artistă, susținând că este dreptul ei să posteze ce fotografii dorește și că nu ar trebui să fie judecată pentru asta. Andreea Bănică nu este străină de controverse, ea postând adesea fotografii în care apare în ipostaze sexy sau provocatoare.

„Andreea Banică, este paradoxal să existe decență în exprimare, când postarea este indecentă. De ce nu ai ales ca postarea să fie DECENTA? Și așa evitai reacțiile vulgare asupra unui lucru VULGAR.

Dacă aveai niște pantaloni scurți pe tine, având în vedere că ai copilul în spatele tău, puteai promova canapeaua mult mai DECENT. SPOR LA DECENȚĂ! CE ARĂȚI AIA ATRAGI ! O zi bună și fără supărare!’, i-a spus un urmăritor.

„Ce decență în limbaj, dar tu ești decentă în poză? Așa stai când ești în pat cu bărbatul, dar nu în fața unui copil, și mai ales băiat. RUȘINE!’, „Cam indecentă poziția și nu numai, având în vedere că e și băiețelul tău destul de mare…’, au fost alte comentarii primite de Andreea Bănică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *