Prima pagină » Cultural » Internauții, deranjați de comentariul pe care Ileana Sterp i l-a lăsat Vlăduței Lupău, la auzul veștii că este însărcinată. „Nu poți lăsa un asemenea comentariu”

Internauții, deranjați de comentariul pe care Ileana Sterp i l-a lăsat Vlăduței Lupău, la auzul veștii că este însărcinată. „Nu poți lăsa un asemenea comentariu”

25 mart. 2024, 09:52,
BZI.ro, în Cultural

Internauții au fost deranjați de comentariul pe care Ileana Sterp i l-a lăsat Vlăduței Lupău, la auzul veștii că este însărcinată. Artista traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. În urmă cu puțin timp, cântăreața a anunțat că așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Vlăduța a dat vestea chiar pe rețelele sale de socializare, acolo unde a postat o fotografie în care apare alături de soțul său, Adi Rus, dar și de fiul lor, Iair, bineînțeles, cu burtica de gravidă la vedere.

După anunțul Vlăduței Lupău privind cea de-a doua sarcină, secțiunea de comentarii a fost inundată de mesaje de felicitare. Atât fanii, cât și numeroase personalități din showbiz au ținut să-i transmită artistei urări de bine.

De asemenea, Ileana Sterp a postat și ea un comentariu, dar utilizatorii de pe internet au reacționat imediat în mod agresiv și au criticat-o.

Internauții, deranjați de comentariul pe care Ileana Sterp i l-a lăsat Vlăduței Lupău

Bucurie mare în familia artistei Vlăduța Lupău! Cântăreața a dezvăluit recent pe Instagram că este însărcinată pentru a doua oară. O fotografie emoționantă o surprinde alături de soțul ei, Adi Rus, și de fiul lor, Iair, care va avea curând un frate sau o soră. Vlăduța a mărturisit că este copleșită de fericire și se simte binecuvântată pentru această nouă minune din viața lor.

Comentariile nu au încetat să apară. Numeroși fani, prieteni și personalități publice din România i-au transmis gânduri bune. Chiar și Ileana Sterp i-a felicitat, însă comentariul ei a stârnit rapid reacții negative din partea fanilor. Motivul? Se pare că aceștia au fost deranjați de modul în care s-a exprimat, motiv pentru care să reacționeze.

„Ileana Sterp: Mii de felicitări, Vlăduța! Dumnezeu dă după inimă!

Internaut 1: „Ce limitată poți fi, Ileana! Sunt femei care așteaptă copii de 10 ani și pui un asemenea comentariu, femeie mironosiță și falsă, perversă!

Internaut 2: nu cred că a vrut să jignească pe cineva totuși…

Internaut 1: Totuși…Dacă Dumnezeu în viață ar da după suflet cred ca 90% din femei ar avea copii, nu poți lăsa un asemenea comentariu…”, au scris imediat internauții în secțiunea de comentarii.

Vlăduță Lupău, însărcinată pentru a doua oară

Vlăduța Lupău, cunoscută pentru prezența sa constantă în mediul online, unde a format o comunitate strânsă de fani, nu a putut ascunde de aceștia vestea celei de-a doua sarcini. Artista obișnuiește să împărtășească cu urmăritorii săi momente importante din viața personală, menținându-i mereu la curent cu evenimentele semnificative.

Artista a publicat o fotografie emoționantă cu burtica de gravidă, însoțită de un mesaj dedicat bebelușului care urmează să se nască. Artista trăiește momente de fericire și așteaptă cu nerăbdare să-și strângă în brațe nou-născutul.

„O ființă mică… o să mă strige “mămică”!

O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie.

Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener de joacă, de necazuri și bucurii, un partener sincer și loial pe viață!

În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer “Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cat mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!
Așadar minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm, iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți.
Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău…
…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!
Te iubesc minune, cu drag mami!”, a fost mesajul emoționant transmis de Vlăduța Lupău prin intermediul rețelelor de socializare.

Ileana Sterp i-a deranjat pe internauți după ce i l-a lăsat Vlăduței Lupău un comentariu despre noua sarcină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *