Prima pagină » Local » Interlopul Viorel Oarză a fost ridicat de mascaţi după ce a făcut scandal în curtea unei instituţii (Exclusiv), FOTO, VIDEO

Interlopul Viorel Oarză a fost ridicat de mascaţi după ce a făcut scandal în curtea unei instituţii (Exclusiv), FOTO, VIDEO

17 mai 2022, 13:49, 19 ,
BZI.ro, în Local

În urmă cu câteva zile, interlopul ieșean Viorel Oarză a făcut scandal în curtea unei instituții. Astăzi, 17 mai 2022, acesta a fost ridicat de mascați și condus la audieri.

Interlopul Viorel Oarză ar avea un teren pe care construieşte un imobil. Inspectorii ISC Iaşi au venit în control şi au menţionat că este necesar să fie oprite lucrările.

Ieşeanul s-a deplasat la sediul ISC unde a provocat un adevărat scandal. Oarză i-ar fi ameninţat pe angajaţii prezenţi în instituţie.

Procurorii ieșeni au confirmat faptul că Viorel Oarză a fost dus la sediul Parchetului, pentru audieri, în urma unui incident ce s-ar fi petrecut în urmă cu câteva zile.

“Astăzi a fost pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele persoanei respective. Este vorba despre un incident în care bărbatul respectiv ar fi fost implicat, precum și niște angajați ai Inspectoratului de Stat în Construcții. Cercetările continuă, pentru stabilirea situației de fapt”, a declarat marți, 17 mai 2022, Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Pe de altă parte, avocatul care îl reprezintă pe Viorel Oarză a afirmat recent că informațiile apărute în spațiul public nu sunt adevărate.

Viorel Oarză, implicat într-un alt scandal la Iași

La mijlocul lunii februarie a anului trecut, polițiștii ieșeni au fost alertați cu privire la faptul că, la restaurantul clanului Corduneanu, de la Sala Sporturilor, a izbucnit un conflict. Din primele informații reieșea faptul că Viorel Oarză și fiul său, Robert Oarză, i-ar fi agresat pe Vasile Călin și pe Gheorghe Rusu.

În urma incidentului, cei doi membri ai clanului Corduneanu au ajuns la spital, cu leziuni ușoare. Toată scena s-ar fi petrecut chiar în fața restaurantului deținut de frații Corduneanu. Totuși, la scurt timp de la incident, Viorel și Robert Oarză au negat că s-ar fi petrecut ceva în afara legii, aceștia susținând, prin avocatul lor, Radu Irimia, că, de fapt, ei sunt prieteni cu frații Corduneanu. Chiar și așa, oamenii legii au intrat pe fir, i-au ridicat pe Viorel și Robert Oarză și i-au dus la audieri. Mai apoi, cei doi au fost reținuți și, respectiv, arestați preventiv. Viorel și Robert Oarză au contestat măsura și, în cele din urmă, judecătorii ieșeni le-au revocat-o.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *