Prima pagină » Actualitate » Interlopul Fane Vancică, prima declaraţie după audieri: ”Nu are cum să mă bage la pușcărie pentru că este iubita mea care este gravidă”
Interlopul Fane Vancică, prima declaraţie după audieri: ”Nu are cum să mă bage la pușcărie pentru că este iubita mea care este gravidă”

Interlopul Fane Vancică, prima declaraţie după audieri: ”Nu are cum să mă bage la pușcărie pentru că este iubita mea care este gravidă”

02 sept. 2022, 16:01, 5 ,
în Actualitate

Interlopul Fane Vancică, cel care și-a bătut cu bestialitate amanta şi a apărut pe TikTok făcând asta, a fost reţinut de polițiști vineri, 2 septembrie, pe Aeroportul Otopeni și dus direct la Audieri. În apărarea sa, acesta se scuză și explică ulterior că a avut o criză de gelozie pentru că amanta sa a părut că se uitase mai atent după un prieten.

Menționăm că Fane Vancică este un interlop care a apărut în atenția publică după scandalul dintre el și Sile Cămătarul, primul fiind implicat într-un conflict cu nepotul interlopului.

Interlopul Fane Vancica consideră că nu a făcut nimic demn de condamnat

Fane Vancică se întorcea din Italia și le-a spus polițiștilor că femeia bătută este sadomasochistă și îi place să fie agresată. Interlopul a vorbit pentru prima dată despre ce s-a întâmplat în seara respectivă și a vrut să sublinieze că nu a greșit cu nimic față de iubita lui care este și gravidă.

”Acuzațiile care mi se aduc sunt adevărate, recunosc tot ce s-a întâmplat. Oamenii trebuie să priceapă că orice om greșește cum am greșit și eu dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu omorât. Nu mi se pare corect ce mi se întâmplă, am fost cel mai vorbit în ultimele zile.

Am greșit, eram beat, sunt gelos. N-am cum să mor niciodată pentru că n-am făcut nimic, am dat o palmă și un picior iubitei mele căreia i-a plăcut.

Am bătut oameni, am făcut nenorociri, am plătit pentru ce am făcut.

Nu are cum să mă bage la pușcărie pentru că este iubita mea care este gravidă. Nu fur, nu vând droguri. Le transmit fanilor să nu facă nimic din ce am făcut eu, deși n-am omorât pe nimeni” a spus interlopul.

Fane Vancică a lovit cu bestialitate o femeie

Amintim că în urmă cu câteva zile pe rețelele de socializare a apărut un clip video în care interlopul Fane Vancică era filmat cum lovește cu bestialitate o femeie. Interlopul din București care, conform datelor existente ar conduce activitățile infracționale de pe raza sectorului 5 din București, s-ar fi aflat în timpul unei crize de gelozie și sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul se scuză și a explicat ulterior că a avut o criză de gelozie pentru că amanta sa se uitase mai lung la un prieten în timpul unui eveniment la care cei doi au fost prezenți:

” Orice bărbat care îşi permite să ţină o casă, două, trei mai are şi o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare (…) Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea. ” încerca să-și explice gestul Fane Vancică.

Așadar, faptul că interlopul Fane Vancică a fost reținut reprezintă o mică victorie împotriva unor comportamente de genul. Legislația în vigoare ar trebui modificată, iar pedepsele pentru astfel de violențe domestice ar trebui să fie exemplare.

Comentarii
  • La puscarie.

  • Dan, dau bine cu ciocanul!!!

    Măi răpănosule, măi infectule… nu vrei sa ne jucam si noi putin asa sado-maso? Sa-ti dau cu pumnul numa-n bot vreo juma’ de noapte?

  • Sa lovesti o femeie ca sa te simti tu macho si sa zici /gandesti ca-i place nu se face si esti un dobotoc daca crezi altfel. Cand femeia este si insarcinata, insa, inseamna ca puscarie trebuie sa scrie pe tine si acolo, la bulau, sa ai parte de tratamentul aplicat `iubitei`, ca sa simti pe pielea ta cat `ii place`, desi e greu de crezut sa poti trai suferinta unei femei ce ocroteste o alta viata in sanul ei, atunci cand e lovita de un babuin ca tine, Vancica. Eu ti-as da puscarie pe maxim, macar pt copilul nenascut pe care l-ai primejduit lovind-o in halul in care ai facut-o!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *