Prima pagină » Actualitate » Interlopul Fane Vancică bate cu bestialitate o femeie: Te omor! Iau 20 de ani și gata – FOTO, VIDEO – IMAGINI EXPLICITE

Interlopul Fane Vancică bate cu bestialitate o femeie: Te omor! Iau 20 de ani și gata – FOTO, VIDEO – IMAGINI EXPLICITE

30 aug. 2022, 07:21, 13 ,
în Actualitate

Interlopul Fane Vancică a fost surprins cum bate cu bestialitate o femeie. Din primele informaţii se pare că femeia este amanta interlopului. Acesta este vizibil aflat sub influența alcoolului, iar dialogul dintre cei doi este halucinant.

Fane Vancică este un interlop care a apărut în atenția publică după scandalul dintre el și Sile Cămătarul, primul fiind implicat într-un conflict cu nepotul interlopului.

Interlopul Fane Vancică bate cu bestialitate o femeie

Ajuns vedetă pe TikTok, interlopul Fane Vancică bate cu bestialitate o femeie, asta în condiţiile în care aceasta este lipsită de apărare. Femeia stă în genunghi, este umilită de interlopul care o pune să repete câteva fraze. Nu se știe cu exactitate cum s-a ajuns la această situație, dar filmuleţul este de o gravitate absolută.

Așadar, cel care se consideră a fi model pentru tineri, un interlop de joasă speță, Fane Vancică este filmat când lovește o femeie pe care o amenință cu moartea. Femeia plânge și îi cere interlopului să o lase în pace, dar fără succes. Imaginile au ajuns virale pe rețelele de socializare. Halucinante nu sunt doar scenele prezentate de BZI.RO, ci și scuzele interlopului. Acesta îşi cere iertare față de soția sa și copiii săi și explică faptul că ”orice bărbat care îşi permite să tină o casă, două, are și o amantă”. Imagini cu acte de violență domestică de o cruzime uluitoare au fost publicate pe rețelele de socializare. Interlopul Fane Vancică bate și umilește o femeie ca în Evul Mediu, în timp ce este filmat de alți indivizi care participă pasiv la evenimente. Filmarea a apărut pe TikTok.

„În primul rând vreau să îmi cer scuze faţa de soţia mea, de Maria. Îmi iubesc prea mult soţia, îmi iubesc prea mult copiii că să nu îmi cer scuze.

Orice bărbat care îşi permite să ţină o casă, două, trei mai are şi o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare (…) Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea”, spune Fane Vancică, justificând modul în care a lovit-o cu bestialitate pe tânără.

Cine este Fane Vancică, interlopul care bate cu bestialitate o femeie

Fane Vancică controlează lumea interlopă din sectorul 5 din București. Individul este cunoscut al oamenilor legii prin brutalitatea de care dă dovadă. În ultima perioadă, interlopul a început să devină un ”influencer” postând destul de des pe rețelele de socializare. Acesta a intrat în conflict direct cu frații Cămătaru după ce l-a înjunghiat pe unul dintre nepoții interlopilor.

În trecut acesta a ţinut prima pagină a ziarelor după ce Roxana Dobre, fostă iubită a lui Salam, a fugit de acasă pentru a fi cu Fane Vancică. Ba mai mult, şi Florin Salam a avut probleme cu Fane Vancică, solicitând protecţie în acest sens.

Așadar, una peste alta, poliţiştii trebuie să se sesizeze din oficiu asupra faptului că Fane Vancică bate cu bestialitate o femeie și să ia măsurile legale ce se impun în aceste situații.

 

Comentarii
  • Interlop care bate femei, chelea poulii, îi e frică să se bată cu un bărbat. Un jegos de om

  • Să-ți dau la muwie Văncică și ție și lui nevastă-ta! La pușcărie cu tine și să fii mierlit în somn de gariști!

  • Interlop, wow. Este doar un limbric găinar ordinar de care copii lui se vor rusina. Vedeta pe tik tok, un incult infantil, cu mintea în ceata. Și voi ii mai faceți reclama. Jenanta faptura

  • Sa se uite dragii nostri judecatori si procurori. Ei sunt cei care contribuie la împînzirea leprelor de acest tip, ei sunt cei care ii sustin. Mai are putin Romania si va fi exact ça Afganistan, femeia à devenit pur si simplu un obiect, o sursa de venit pt toti asa spusii interlopi. Sa va fie rusine! Intr-o tara civilizata, toate leprele astea, toate gunoaiele de tigani interlopi ar fi bagati la puscarie fara nici un fel de problème.
    Femeia asta cu siguranta nu va depune plangere, clar! Politia nu se autosesizeaza, sa nu deranjeze sursele de venit!
    CELE MAI MARI GUNOAIE SUNT EXACT CELE CARE AR TREBUI SA OPREASCA SCLAVAGISMUL ASTA! POLITIA, PROCURATURA, JUDECATORII!! SA VA FIE RUSINE PT CA LASATI SA SE INTAMPLE ASA SCENE IN ANUL 2022!!!

  • Pentru toti cei care comentati aici si aveti sange in instalatii. Eu unul ii fac felul mirletelui. Il caut in Bucuresti si ii explic cum sta treaba. Dupa ce va aparea articol in ziar ca acest gunoi infect nu mai exista, am sa va spun mai multe!!! Eu fac, nu vorbesc!!! Fane, fii pregatit!!!

  • Politia, procuratura, judecatorii si celelalte institutii platite din bani publici, sunt toti complici. E plina tara de scursuri din astea pe care le vedem zilnic prin presa, pentru ca ce sa vezi, sunt considerate vedete, formatori de opinie, sunt invitate sa isi dea cu parerea despre altii prin emisiuni tv, chiar daca cei mai multi dintre ei nu au trecut nici macar pragul gradinitelor, de scoala nici nu se mai pune problema.

  • toata lumea da vina pe Politie, dar Politia nu face altceva decat sa aplice legile, legi adoptate de catre cine? de catre Senat si Camera Deputatilor! lumea uita ca Politia, Parchetul si Judecatoria fac parte din aparatul executiv. de vina e aparatul legislativ, adica Parlamentul Romaniei! ea este institutia de Stat care adopta, aproba (promulga) sau respinge legile tarii!

  • Smek de Tik Tok ..Interlopii isi fac conturi de socializare si se dau ca fraierii in primire singuri? Sunt curios daca Pablo escobar traia avea cont de socializare , Sau familiile din Sudul iItaliei isi fac conturi de facebook ..Interlop , Smardoi ai da amaratei un picior si cade n cur ca fraieru … Toti expiratii isi posteaza ispravile pe net si apoi se mira ca pica ca Utupanii la puscarie ,,,analfabeti de kkt , Interlop si smek esti cand nu apari in asa ceva , cand apari pe mass media esti doar o cioara borata , analfabeta vb unuia dintr- un film : Ciorile pica la parnaie ptr ca adorm la locul faptei , la noi Coclitii care si pun smekeria pe net …adevarul ca esti tare daca bati o femeie , si aia o fraiera ca nu se pisa pe dintosu ala

  • Astea sunt ciori de capitală … nu generalizăm dar majoritatea sunt pizde cu cuc

  • Fatalau nenorocit. Este rușinea lumii interlope. Bai rahatul, adevărații mafioti își respecta femeile din viata lor rahatul dracului iar celui care afirma ca o sa-i dacă felul, nu te mai lauda, xa acusi se autosesizeaza politia. Împotriva acestui rahat, după imagini, ar trebui un dosar de tentativa de omor. Pana ca și rahat este un ratat.

  • “Opinia”, ziar Ieșean, 1894: “cele mai oribile crime sunt făcute de către țigani”.

  • Tu ești eu și eu sunt tu

    Ăsta e interlop? Pfff un mare jeg!

  • Nu se va întâmpla nimic. Partea vătămată (curva) nu va depune plângere penală, iar poliția, datorita sparlamentarilor țării PSD/FSN/PNL și UDMR care au fost votați de 30 de ani și care au făcut legi absurde doar in favoarea infractorilor, nu va putea desfășura nici o investigație.
    Analfabeții funcționali asistați își merită soartă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`