Prima pagină » Local » Interlopul Constantin Gangal, arestat preventiv pentru 30 de zile după ce i-a furat unui colonel SPP Iaşi 100.000 de euro

Interlopul Constantin Gangal, arestat preventiv pentru 30 de zile după ce i-a furat unui colonel SPP Iaşi 100.000 de euro

23 iun. 2022, 15:48, 2 ,
în Local

Joi, 23 iunie 2022, interlopul Constantin Gangal, fiul lui Ion Gangal, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Asta după ce bărbatul a reuşit să-i fure unui fost şef SPP în jur de 100.000 de euro.

„Astăzi, 23 iunie ac, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile”, au transmis autorităţile.

Un fost colonel SPP Iași a rămas fără 100.000 euro. Constantin Gangal l-a furat

Jaful anului la Iași. Un fost colonel de la Serviciul pentru Protecție și Pază (SPP) a rămas fără o adevărată avere, după ce un interlop i-a intrat în casă. Colonelul Adrian Costin a rămas în câteva clipe fără o sută de mii de euro, bani pe care îi avea cash în casă. Cel care a reușit să plece din casa SPP-istului cu teancurile de bani este Constantin Gangal, fiul lui Ion Gangal. Se pare că interlopul ar fi aflat că Adrian Costin deține o sumă importantă de bani în casă, sumă pe care ar fi obținut-o din afaceri.

„Ieri, 22 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași, au efectuat 5 percheziții domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt din locuință, faptă ce ar fi fost comisă în municipiul Iași. De asemenea, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul Poliției, pentru cercetări. Din investigațiile efectuate până în prezent, a rezultat faptul că acesta ar fi sustras peste 500.000 de lei din locuința unui bărbat pe care îl cunoștea.

În baza probatoriului administrat în cauză, persoana bănuită de comiterea faptei a fost reținută de polițiștii Serviciului Investigații Criminale și introdusă în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iași. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Prejudiciul a fost recuperat parțial. Cercetările sunt continuate”, au arătat reprezentanții IPJ Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *