Prima pagină » National » Interlopul care îl amenința pe şeful Poliției Dâmbovița cu pistolul a fost reținut de polițiști – FOTO, VIDEO

Interlopul care îl amenința pe şeful Poliției Dâmbovița cu pistolul a fost reținut de polițiști – FOTO, VIDEO

02 aug. 2021, 13:43,
George Cristian, în National

Ioan Dragoș Aurelian zis Turcu, interlopul care l-a ameninţat pe șeful Poliţiei Dâmbovița cu un pistol şi cu o grenadă a fost reţinut pentru 24 de ore de oamenii legii. Acesta este anchetat pentru mai multe posibile fapte ilegale.

Vă aducem aminte faptul că bărbatul a făcut un live pe o reţea de socializare în care îl amenința pe şeful poliţiei şi menţiona faptul că este pregăit, cu o grenadă, pentru cei care doresc să efectueze percheziții domiciliare.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe interlopul care l-a ameninţat pe şeful poliţiei din Dâmbovița

Conform comunicatului emis de autorităţile locale, interlopul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru ultraj, deţinerea de droguri pentru consum propriu, nerespectarea regimului armelor și muniţiilor. De altfel, oamenii legii menţionează şi faptul că interlopul a produs un accident rutier care s-a soldat cu pagube materiale:

La data de 31 iulie, ca urmare a unei postări publicate pe o rețea de socializare, de către un bărbat de 40 de ani, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, deținerea de droguri pentru consum propriu fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Persoana în cauză (Ioan Dragoș Aurelian zis Turcu, a40 de ani, domiciliat în Târgoviște) în cursul serii de 30 iulie, a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Aceasta a fost condusă la o unitate medicală unde i-au fost prelevate probe de sânge și urină, iar din rezultatele preliminare, testul a fost pozitiv pentru consumul unor substanțe interzise. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Luni dimineața, 2 august, în urma unei acțiuni a polițiștilor, persoana respectivă a fost prinsă, aflându-se în custodia poliției pentru a se efectua activități procedurale în cauză. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz. se arată în comunicat.

Bărbatul l-a ameninţat cu pistolul şi cu grenada pe şeful poliţiei

Într-un live făcut pe o reţea de socializare, bărbatul a trecut la ameninţări la adresa oamenilor legii. Interlopul era supărat pentru faptul că i-a fost reţinut permisul de conducere după ce a provocat un accident rutier. Acesta ar fi fost, la momentul producerii evenimentului rutier, sub influenţa substanţelor interzise. De altfel, și pe filmarea în care a ameninţat şeful poliţiei se poate observa faptul că interlopul trage o substanţă suspectibilă că ar fi ilegală:

Scopul e altul. Vrea și eu ca într-o zi să vină sa îmi spargă şi mie uşa. Să nu zică că dau cu cauciuc, să îmi spargă uşa. Sunt pregătit (arată pistolul), dacă e să mă duc la pârnaie nu e să mă duc că m-ai prins tu drogat la volan. Eu mă duc la pârnaie că te mierlesc, mă! Sparge-mi ușa, dar să fii pregătit atunci când mi-o spargi, nu vii cu 2 inși. Degeaba veniţi cu 2-3 inși, aveţi veste antiglonț? Uite (arată grenada)! Independenței, etaj 1. Hai, vin-o după mine.. a declarat interlopul!

Incă de la apariţia pandemiei de COVID-19, pe teritoriul României s-au întors multe grupări interlope care au fost nevoite să părăsească țările de adopție. De altfel, se pare că România este din ce în ce sub influenţa acestor clanuri. Un caz celebru a fost la înmormântarea liderului clanului Pian atunci când poliţiştii au asistat neputincioşi la faptul că interlopii nu respectă nicio lege aflată în vigoare. Ba mai mult, în vreme ce românii erau nevoiţi să îşi cumpere măști, oamenii legii au împărţit măști de protecţie gratis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *