Prima pagină » Cancan ultimă oră » Interlopul Boncu, dezvăluiri halucinante. Smiley și Pepe, consumatori de droguri?

Interlopul Boncu, dezvăluiri halucinante. Smiley și Pepe, consumatori de droguri?

14 feb. 2021, 20:11,
în Cancan ultimă oră

Interlopul Boncu a aruncat bomba și a povestit cum i-ar fi preparat cocaină la bong lui Smiley. Toată întâmplarea ar fi avut loc într-un club din Capitală, conform declarațiilor șocante făcute de interlopul Lucian Boncu, din 23-24 iulie 2019.

Potrivit pressalert.ro, DIICOT a instalat o cameră în apartamentul din Giroc al interlopului Lucian Boncu.

Interlopul Boncu a aruncat bomba despre Smiley și Pepe

Astfel, au fost surprinse discuții în care bărbatul povestea că ‘cea mai mare greșeală’ este că s-a dus la clubul Loft și că a vrut să-i arate unui amic de-al său cum se consumă cocaina. În același club se afla și Smiley.

În înregistrarea DIICOT reiese că Boncu a dezvăluit că artistul ar fi spus că vrea ce a pregătit „băiatul de la Timișoara”. De asemenea, Boncu a afirmat despre Pepe că ar fi cumpărat zeci de grame din ‘drogul zeilor’.

‘Avea ca lumea. Hai să-ți arăt o schemă. Dă-mi o sticlă și un pai, staniol. Îmi dă staniolul, îi fac ăsta. Era Smiley și el. Știe ăsta sau îl scot afară? Nu, nu, că e profesor. Zice Smiley ce e asta? Îi zic, stai să vezi. Iau și o vărs în apă. Băă, ai stricat-o. Fraiere, am diluat-o, dă bicarbonatul. Am trimis pe una că nu aveam bicarbonat. Am făcut-o cu bricheta că nu aveam cum să încălzești în birou la el. Îi fac, îi pun o bucată și îi spun ‘Fii atent, tragi la final și ții în piept’. Nu a mai scos afară. A tras un fum și a zis ‘Nu mai merg să cânt’. Bă, ai înnebunit. Băi, Andrei, că așa îl cheamă, Andrei, du-te și cântă și vino înapoi’, a spus Boncu.

Smiley și Pepe, consumatori de droguri?

Tot în discuția respectivă, Boncu a dezvăluit că Smiley a cerut să fie înlocuit, recunoscând că ‘s-a spart’. Din acest motiv, Boncu i-ar fi spus lui Pepe:

‘I-am zis lui Pepe, scoate-mă de aici (din birou, n.a.). Îmi era aiurea. Mă scoate. Avea prima masă lângă boxă. Am stat, pe ceas, trei minute. Vine Pepe disperat, vin bodyguarzii. ‘Luci, hai, hai, repede. Hai, că m-o înnebunit ăla de cap, hai să îi faci altul că a terminat tot’. ‘Cum să o termine, că i-am dat ditamai bucata’.

În timp ce Lucian Boncu făcea aceste mărturisiri despre soliști, persoana căreia i se destăinuia l-a avertizat să vorbească mai încet deoarece geamul era deschis și l-ar fi putut auzi cineva. În schimb, Boncu a spus că nu prea îi pasă, susținând că „a fost acum doi ani”.

Oamenii legii au luat decizia de a instala camere de luat vederi în apartamentul interlopului, în timp ce se investiga dosarul de trafic de cocaină în care el a fost trimis în judecată alături de alte 14 persoane, potrivit pressalert.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`