Prima pagină » Titlurile zilei » Interceptări incendiare! Mama unui proxenet negociază cu un doctor din Iași pentru ca o minoră obligată să se prostitueze neprotejat să facă avort: „La orice medic te duci, nu-ți va face nimeni! Eu nu mă duc la pușcărie pentru ea”- EXCLUSIV/FOTO

Interceptări incendiare! Mama unui proxenet negociază cu un doctor din Iași pentru ca o minoră obligată să se prostitueze neprotejat să facă avort: „La orice medic te duci, nu-ți va face nimeni! Eu nu mă duc la pușcărie pentru ea”- EXCLUSIV/FOTO

03 apr. 2024, 02:00, 9 ,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Dosar exploziv, ajuns pe mâna procurorilor din Iași. Un individ și mama sa au ajuns să fie condamnați la închisoare pentru trafic și complicitate la trafic de minori. Armand Teodorescu și Cristina Popescu au fost supravegheați o vreme, iar telefoanele lor au fost interceptate. Așa a ieșit la iveală o situație de-a dreptul revoltătoare. Teodorescu a exploatat sexual o minoră căreia îi dădea de înțeles că este iubita lui. Pentru a fi credibil, mama lui îl susținea și îi spunea victimei că îi este noră.

Minora a fost lovită de clienți

Tânăra avea 17 ani când a început să practice prostituția. O vreme a făcut asta singură, iar mai apoi a avut și o „colegă”. Ambele femei lucrau pentru Teodorescu. În urma interceptărilor efectuate de anchetatori, a reieșit o situație incredibilă. Minora era silită să se prostitueze fără să-și dea seama. Teodorescu îi dădea de înțeles că îi este iubită și că muncește pentru ei. Totuși, fata trăia o adevărată dramă. Întreținea relații sexuale cu zeci de necunoscuți, iar la un moment dat a fost lovită în apartamentul în care se prostitua. În discuția telefonică din data de 06.03.2022, la ora 23:08:01, minora i s-a plâns lui Teodorescu că a fost agresată.

„Teodorescu Armand (TA): Alo!
ICI: Să mori tu de mai muncesc pe bani în viața mea!
TA: (neinteligibil).
ICI: Mi-am luat o palmă (plânge)!
TA: (neinteligibil, se aude întrerupt) Să moară familia mea! #### bine?
ICI: Nu sunt bine! Nu știu, nu suport, nu mai pot (plânge)!
TA: Ce adresă?
ICI: Îs la noi acasă. Au venit în casă și au zis că nu vrea să stea și i-am zis ok și le-am deschis ușa și mi-au dat cu palma (neinteligibil).
TA: Și ce-a făcut? Ce-a făcut?
ICI: Da, el era afară. Au venit doi și după aia i-am zis. L-am sunat și i-am zis: da, nu-i mai opri!
TA: (neinteligibil) Hai că vin acasă în 20 de minute! Hai! Pa, pa! Că durează până… Până ajung în Iași. Hai!
ICI: Hai”.

Victima nu a recunoscut în fața anchetatorilor că se prostitua, pentru a-l proteja pe așa-zisul său iubit.

„Audiată fiind, în faza de urmărire penală, minora a prezentat o situație de fapt neconformă cu realitatea, determinată de o explicabilă anxietate în astfel de situații, cel mai probabil pentru a minimaliza rolul și implicarea inculpatului în traficarea sa”, se arată în rechizitoriu.

Minora s-a prostituat o vreme, însă la un moment dat a rămas fără bani. Împreună cu „iubitul” său a mers la locuința mamei acestuia, Cristina Popescu.

„Persoana vătămată a relatat faptul că, după o perioadă de timp în care a practicat prostituția în apartamente închiriate, a rămas fără bani și, astfel, a trebuit să meargă împreună cu inculpatul la locuința mamei acestuia. Inculpata avea cunoștință despre faptul că victima practica prostituția în beneficiul fiului său. În primă fază s-a purtat frumos cu persoana vătămată. Acest comportament făcea parte din strategia inculpatei de a o determina pe persoana vătămată să aibă încredere în ea, pentru a-l ajuta astfel pe fiul ei să o exploateze mai ușor”, se precizează în rechizitoriu.

Mama proxenetului din Iași a negociat pentru ca minora să facă avort

Lucrurile aveau să se schimbe când minora a aflat că a rămas însărcinată cu unul dintre clienții cu care a întreținut relații intime neprotejate.

„La momentul dat, inculpata, aflând despre aceasta că era însărcinată, i-a propus persoanei vătămate să avorteze pentru a continua să practice prostituția. Inițial, persoana vătămată a fost de acord să fac acest lucru, deoarece îi era frică pentru condițiile în care va crește copilul, dar nici nu voia să se despartă de inculpat. Ulterior însă, persoana vătămată s-a răzgândit și, astfel, inculpații, la unison, au început să facă presiuni asupra ei. La un moment dat au încercat chiar să o convingă să ia pastile pentru a întrerupe sarcina.

Într-un final, inculpata i-a spus persoanei vătămate că îi făcuse programare la ginecolog pentru a face avort și, astfel, au mers împreună la un cabinet medical. După consultație, medicul i-a spus însă că nu putea face procedura respectivă deoarece sarcina era prea avansată. Din acel moment, persoana vătămată a simțit faptul că inculpata și-a schimbat atitudinea față de ea și ulterior au apărut certurile cu aceasta. Inculpata a început să îi spună persoanei vătămate că nu mai era loc pentru ea în casa ei și că nu o mai primea acolo”, se mai arată în rechizitoriu.

Plan diabolic, pus în practică

Mama și fiul au pus la cale un plan diabolic.

„Perioada de maximă tensiune în care inculpații au aflat, panicați, că persoana vătămată era însărcinată – ceea ce le putea compromite obținerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către aceasta – este ilustrată de o serie de convorbiri interceptate în cauză și care ajută la înțelegerea mai profundă a cooperării dintre cei doi inculpați și, mai cu seamă, a modalității în care inculpata a acționat în calitate de complice a inculpatului”, se mai precizează în rechizitoriu.

Astfel, în ziua de 04.03.2022, la ora 17:47:56, inculpatul a luat legătura cu inculpata și au purtat următoarea discuție.

„TA: Mamă!
PC: Da, mamă!
TA: Ce-ai făcut, mamă? Ai vorbit și tu acolo? Mergem, facem avort, facem pe morții mei, ce facem mamă?
PC: Nu poate să-ți facă nimeni nimic. Nici doctorul S. nu se bagă. A zis că dacă doctorița nu s-a băgat, el nici atât nu se bagă.
TA: Stai oleacă! Cum adică, mamă? Doctorița de drept ce a zis, că se bagă sau nu se bagă? Sau că-i e frică lui aia și nu face nimic.
PC: Măi, copile, tu trebuie să înțelegi! Am dus-o la cea mai bună doctoriță, care aia spune da sau nu. Și inițial a spus da, îi face! Când a luat-o în cabinet să se dezbrace, să-i facă ecograf, a consultat-o înăuntru că, na, așa-i, îs termene, mamă!
TA: Da.
PC: Evident că a spus că «vai, mă doare»! Tremura toată. Și doctorița a spus: «Știi care-i problema, eu nu-ți fac nimica». Și am întrebat-o pe doamna doctor, eu mă cunosc cu ea de 20 de ani, #######! ###### doctor, de ce nu-i faceți? A zis: «Nu te supăra pe mine. Eu mă cunosc cu tine de un secol. Eu nu vreau să mă duc la pușcărie pentru ea. Nu-i fac! Pentru că nu colaborează cu noi! Nu ai cum să-i faci! Și la orice medic te duci, nu-ți va face nimeni»!
TA: Ce facem?
PC: A, o dai în altfel! Unde ești acum?
TA: Eu îs pe zona zero. De ce?
PC: A, deci nu te-aude nimeni.
TA: Nu m-aude nimeni. Zi!
PC: Îi spui: «Te pregătești, mergem la drum, tragem tare, faci copilul, îl creștem». Că altă soluție nu ai.
TA: Ce să facem? Să mergem la drum și să ce?
PC: Să tragă tare! Pentru că altă soluție nu ai, mamă!
TA: Să tragă tare? Ca să ce?
PC: Să tragă tare! Să facă bani, mamă!
TA: Cât timp, mamă? Cât timp?
PC: Păi, are timp, mamă! Vreo 3-4 luni de zile poate să tragă. #### vrea! Dar nu știu dacă-ți vrea! Asta-i problema…
TA: Păi, să… Păi, să luăm pastile, să-l omorâm, cum facem?
PC: N-ai, mamă, cum. Îi mare, mamă! Nu poate, mamă! Mamă, ascultă-mă ce-ți spun eu! Singurul lucru pe care tu poți s-o motivezi acuma ca ea să poată să facă. Îi spui în felul următor: «Uite cum stă treaba». Ok. Ea nici nu dorește să facă chiuretaj, trebuie să înțelegi lucrul ăsta. Nu este că-i musai frică! Ea își dorește copilul ăsta. Înțelegi? Și-atunci tu ca s-o dai în altfel…
TA: Hai că te sun imediat!
PC: Ești în oraș sau acasă?
TA: (neinteligibil) Te sun imediat”.

Practic, Teodorescu și mama lui au plănuit să o exploateze pe tânără până în ziua când naște.

„Astfel, din discuția anterior prezentată, instanța reține că planul pe care inculpata îl prezenta inculpatului ca fiind cel mai viabil era ca acela să o ducă pe persoana vătămată în străinătate, unde aceasta «să tragă tare», adică să practice prostituția câteva luni și să câștige cât mai mulți bani și abia mai apoi să dea naștere copilului.

Cert este însă faptul că inculpatul a achiesat rapid la planul mamei sale, iar, la scurt timp, după ce au purtat discuția redată mai sus el i-a propus persoanei vătămate să meargă împreună în străinătate, unde aceasta din urmă să practice prostituția și «să facă bani» o perioadă, urmând ca după aceea să se întoarcă în România pentru a naște”, au motivat judecătorii ieșeni.

Au fost condamnați la închisoare

Totul avea să se termine cu ani de închisoare pentru mamă și fiu. Judecătorii au stabilit o pedeapsă de executat de 7 (șapte) ani, 8 (opt) luni și 20 de zile de închisoare pentru inculpatul Teodorescu Armand, ce urmează a fi executată în regim de detenție. Pentru inculpata Popescu Cristina, pedeapsa de 3 (trei) ani și 10 (zece) luni închisoare, ce urmează a fi executată în regim de detenție.

Astfel, mama proxenetului care a negociat ca o adolescentă să facă avort a primit o pedeapsă mai mică decât cea pe care a primit-o acesta.

Comentarii
  • Cine e doctorița?Babe bâzâitoare?

  • Astia trebuiesc amandoi impucati in cap

  • Pedepse pe măsură aplicate în așa fel încât să creeze puterea exemplului ca alții să nu mai facă! Și bineînțeles totodată să fie aplicată și legea.

  • Puțin…. Foarte puțin… cum spunea regretatul Dem Rădulescu!

  • Auzi la ea , se freca zilnic cu zeci de clienți de la care încasa înainte banii dar ea “nu realiza “ ca se prostituează la 17 ani !, las-o jos ca măcăne !, să vedeți voi ce școala au in ele de fapt

  • Da’ interceptările incendiare cu Chirica, Contest si Alexe, când apar? Mai ales cele făcute începând de anul trecut, când s-au apucat de strângerea de fonduri pentru alegeri.
    Procurorii se dau rechini in chiuveta, interceptând plevușca.

  • tarfe, tarfe peste tot …

  • Mi-as dori ca astfel de oameni sa fie supuși la acelasi tratament: sa fie siliti sa se prostitueze. 🙃

  • Stai liniștit , se vor prostitua la pușcărie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *