Prima pagină » Local » Întâmplare stranie în trafic. Un bărbat care avea mașina burdușită de lumânări si candele, inconștient în intersecție. Trecătorii l-au sos din mașină si au început să-l resusciteze. După zeci de minute, a decedat – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO/UPDATE

Întâmplare stranie în trafic. Un bărbat care avea mașina burdușită de lumânări si candele, inconștient în intersecție. Trecătorii l-au sos din mașină si au început să-l resusciteze. După zeci de minute, a decedat – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO/UPDATE

16 sept. 2022, 16:16,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc o întâmplare stranie în municipiul Iași. Din primele informații deținute de către reporterii Cotidianului BZI, în apropiere de Lidl Galata, ceea ce părea a fi un accident rutier, s-a dovedit de fapt a fi un incident în care, unui bărbat, aflat la volanul unui autoturism, i s-a făcut rău.

UPDATE  În cele din urmă au ajuns și criminaliștii, pentru a face verificările necesare și a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

UPDATE Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, bărbatul în vârstă de 64 de ani a decedat. La fața locului au ajuns fiica și fiul acestuia.

ȘTIRE INIȚIALĂ Trecătorii ce erau în preajmă au observat situația și au sărit să îi acorde primul ajutor, fiind nevoiți chiar să spargă geamul din spate al autoturismului.

În aceste momente, la fața locului se deplasează un echipaj de medici.

Revenim cu mai multe detalii.

Comentarii
  • Mirosul de la lumanari si candele l-a adus in starea asta. hehehe De fapt sper sa fie doar asta si sa nu fi patit nimic.

  • Om cu IQ mai mare de 2

    Ce e straniu? Lumanarile ar fi trebuit sa-l apere de moarte?

  • Umbla cu lumînări și a dat de dracu !, hahaha
    Acum să îl verifice ANAF pe evazionistul mort dacă avea acte pe ele de la mitropulie

  • Era cumva triplu (sigur si eficient) vaxxxinat defunctul?

  • Totala lipsa de cultura, atat la ziarist care pune informatia fara a verifica corectitudinea datelor ( dar e la moda) cat si a unor comentatori care nu cunosc conditiile in care bietul om a murit. Ganditi-va ca nimeni nu-i scutit de asta. De multe ori nu varsta nu mai conteaza. E doar o chestiune de timp pentru fiecare. Asa ca, mai ganditi-va un pic la ceea ce postati.

  • Mai conteaza ce transporta? Halal stire!

  • Vaccinul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *