Prima pagină » International » Întâmplare stranie în Rusia! O femeie declarată decedată, s-a trezit în morga spitalului după șapte ore
Întâmplare stranie în Rusia! O femeie declarată decedată, s-a trezit în morga spitalului după șapte ore

Întâmplare stranie în Rusia! O femeie declarată decedată, s-a trezit în morga spitalului după șapte ore

19 aug. 2020, 22:45,
Antonia Ceausu în International

Întâmplare stranie în Rusia! O femeie în vârstă de 81 de ani s-a trezit după ce a pretrecut o noapte în morga unui spital. Aceasta a fost declarată decedată de către medici.

Deși această poveste pare desprinsă dintr-un scenariu de film s-a petrecut în Rusia. Zinaida Kononova a suferi o operație de obstrucție intestinală care i-a produs decesul. În primă fază așa a crezut echipa medicală. Timp de șapte ore, de la ora 1 până la 8 dimineața femeia a stat în morga unității medicale. O angajată a trăit șocul vieții când, ajunsă în incinta unde era Zinaida Kononova a văzut-o pe femeie încercând să coboare de pe masă.

La câteva momente, după ce șocul inițial a trecut, asistenta a început să comunice cu Zinaida. Un ambulanțier care se afla în proximitatea sălii a crezut că angajata spitalului a înncebunit în momentul în care a auzit-o spunând:

„Bunicuțo, întinde-te la loc, fă liniște!”.

Bătrâna a fost acoperită cu mai multe pături pentru a-i regla temperatura corporală și a fost transportată de urgență la secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Conducerea unității medicale i-a transmis imediat vestea cea mare nepoatei:

„Ne confruntăm cu o situație neobișnuită! Este în viață!”

Aceasta și-a manifestat imediat bucuria. Totuși, nu înțelegea cum acest lucru a putut fi posibil. Echipa medicală a spitalului i-a eplicat că, pentru 15 minute femeia a fost decedată și că, ulterior, a fost „efectiv trasă de pe lumea cealaltă”.

Spitalul a fost dat în judecată de familia Zinaidei Kononova

Deși în contradicție cu afirmația anterioară, medicul și anestezistul au recunoscut că bătrâna nu a fost ținută două ore în spital după declararea decesului, după cum prevede procedura, ci doar o oră și douăzeci de minute. Șeful Spitalului Central Gorshechensky, Roman Kondratenko, a fost suspendat. Acesta va fi investigat de autorități. Rudele Zinaidei Kononova au afirmat că vor da în judecată spitalul după acest eveniment.

O angajată de la morgă a murit după ce „moarta” a început să-i vorbească: „Nu vă fac nimic! Ajutaţi-mă”

Olga s-a nascut in anul 1946, intr-un satuc din zona Botosanilor. Parintii, oameni cu frica lui Dumnezeu, i-au insuflat dragostea fata de le sfinte si, intr-adevar, pana la varsta adolescentei, ea a fost foarte credincioasa. Mai tarziu, au furat-o insa ispitele vietii. S-a maritat, s-a mutat la Constanta, avand o functie buna intr-o intreprindere, a lasat cu totul deoparte obiceiurile crestinesti ale copilariei. Se imbraca precum o oraseneasca, traia si gandea ca o oraseanca. Nu avea alta grija decat a casei si a sotului ei.

In 1973, dupa trei-patru ani de la nasterea fiului sau, sanatatea ei a inceput sa se subrezeasca. Simtea o durere mare in cosul pieptului, aproape de inima, ametea, puterile o paraseau. A fost dusa in mare graba la spitalul bucurestean, iar aici medicii nu i-au dat alta sansa in afara unei interventii chirurgicale pe cord, foarte riscanta si complicata. Operatia a durat o noapte intreaga. Spre ziua, lupta cu moartea a ajuns la final si chirurgii i-au declarat decesul.

Click aici pentru a citi integral povestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *