Prima pagină » International » Întâmplare de cascadorii râsului. Un şofer al unui autoturism Tesla de sute de mii de euro și-a lăsat portiera deschisă, ciocnindu-se cu un autobuz – FOTO, VIDEO

Întâmplare de cascadorii râsului. Un şofer al unui autoturism Tesla de sute de mii de euro și-a lăsat portiera deschisă, ciocnindu-se cu un autobuz – FOTO, VIDEO

19 aug. 2021, 13:31,
George Cristian, în International

Șoferul Tesla Model X se deplasează de-a lungul drumului cu portiera deschisă . Portiera Tesla se prăbușește în apropierea unui autobuz cu două etaje în Southgate, nordul Londrei. Acesta este momentul șocant în care un Tesla Model X de 100.000 de lire sterline s-a ciocnit cu un autobuz după ce șoferul nu a reușit să închidă una dintre ușile sale distincte numite și „aripă de șoim”.

Imagini capturate în Southgate, nordul Londrei , arată șoferul Tesla care își face drum de-a lungul drumului cu una dintre ușile din spate complet deschise în jurul orei 16:45 pe 14 august.

Șoferul unui autoturism Tesla a uitat să își închidă portiera și s-a izbit de un autocar în Londra

Doar câteva secunde mai târziu, ușa deschisă „falcon aripa“ izbește într – un autobuz cu etaj se apropie din direcția opusă – spărgând geamul pe fereastra șoferului.

Nu este clar cum șoferul nu a fost alertat de ușa din spate deschisă de alarmele mașinii – sau nu a reușit să o repere, chiar dacă pare a fi de partea șoferului. În timpul clipului, șoferul Tesla pleacă dintr-un loc de parcare și se pierde în trafic.

Șoferul continuă să circule de-a lungul drumului, cu una dintre ușile mașinii care se deschid în sus. În câteva secunde, se ciocnește cu ruta 125 de autobuz care circulă în direcția opusă și șoferul autobuzului se apleacă de volan pentru a se proteja. Șoferul Tesla își mută apoi vehiculul pe marginea drumului în timp ce portiera deteriorată atârnă de mașină, conform dailymail.co.uk

Tom Cunnington, șeful pentru dezvoltarea afacerilor cu autobuzele: „Suntem conștienți de un incident care a implicat un autobuz pe ruta 125 sâmbătă în Southgate și un videoclip pe rețelele sociale al incidentului care arată ce s-a întâmplat din perspectiva unui spectator. Tesla Model X, cunoscut pentru ușile cu aripi de șoim care se deschid în sus, a fost lansat pentru prima dată de compania de mașini electrice Elon Musk în 2015.

Autoturismele Tesla au făcut obiectul a mai multor controverse

De la lansarea lor, autoturismele Tesla au fost implicate în mai multe controverse. Mai mulţi utilizatori au precizat faptul că piloţii automaţi sunt destul de nesiguri. De altfel, în aprilie 2021, în America au murit două persoane care se aflau într-o maşină Tesla. Autorităţile americane au deschis 27 de investigații cu privire la accidente în care au fost implicate vehicule Tesla.

De altfel, în 2019, în Moscova un autoturism Tesla a luat foc pe o șosea. Un automobil electric Tesla Model 3 a luat foc la Moscova, după ce s-a ciocnit cu un camion de tractare parcat pe o autostradă, şoferul afirmând că nu a observat vehiculul, relatează Reuters. Întrebat într-o filmare publicată pe site-ul REN TV dacă folosea sistemul de conducere automată Autopilot, şoferul Alexei Tretiakov a spus că utiliza sistemul de conducere asistată şi că ţinea manile pe volan.

De altfel, Elon Musk a vorbi în urmă cu mai mult timp despre faptul că Tesla lucrează la implementarea taxiurilor fără șofer folosind tehnologia pilotului automat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *