Prima pagină » Magazin » Întâmpină noul an universitar cu welcome pack-ul pregătit de Iulius Mall Iași!
Întâmpină noul an universitar cu welcome pack-ul pregătit de Iulius Mall Iași!

Întâmpină noul an universitar cu welcome pack-ul pregătit de Iulius Mall Iași!

01 oct. 2024, 16:50,
în Magazin

Transformă începutul de an universitar într-o aventură și adună-ți gașca de colegi pentru a deschide un nou sezon în care te așteaptă nu doar emoțiile începutului, ci și bucuria revederii cu prietenii tăi! Pentru a face primele zile de facultate speciale, „Back to college” vine la Iulius Mall Iași cu promoții și cu welcome pack-ul necesar integrării tale în comunitatea studențească.    

În perioada 4 octombrie – 4 noiembrie 2024, Iulius Mall dă tonul sărbătorii cu welcome pack-ul, accesoriul tău de ,,bun venit”, ce conține un tote bag, în care se vor găsi un tricou personalizat, o Coca-Cola, o pungă de Takis, stickere jucăușe și nelipsitul carnet cu promoții speciale, la operatorii din mall, pentru studenți. Tot ce trebuie să faci este să vii la Centrul Info cu legitimația de cămin, adeverința sau carnetul de student vizate.

După o vacanță plină de distracție, atmosfera din Iulius Mall devine și mai animată odată cu întoarcerea studenților în campus. 4 F a pregătit promoții de 25% la piese vestimentare sport, iar tu poți rememora momentele verii, dându-ți întâlnire cu grupul de colegi și savurând cafea sau preparate culinare, la oferte speciale, de la Teo’s Café, Starbucks, Noodle Pack, Osteria Moo, Mado, Sushivo, Rigatoni, Mr. Pott, Cartofisserie, Spartan, Famous Waffles, Cake&Roll sau Jay Bubble Tea. Radiant și Marionnaud adaugă puțină magie chipului tău, iar lista este completată de Librarium, Stef Copy Center, Viper și DM, care te vor asigura că noul an universitar nu te găsește nepregătit.

În fiecare zi, 200 de welcome pack-uri sunt rezervate studenților care vin la Centrul Info! Profită de reducerile speciale, lasă-te purtat de spiritul ,,back to college” și nu uita să vii la Iulius Mall pentru a-ți lua welcome pack-ul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
01 octombrie 2024
01 octombrie 2024