Prima pagină » Eveniment-Social » Intalnire la nivel inalt pentru rectorul Universitatii Cuza, in Republica Moldova
Intalnire la nivel inalt pentru rectorul Universitatii Cuza, in Republica Moldova

Intalnire la nivel inalt pentru rectorul Universitatii Cuza, in Republica Moldova

31 iul. 2016, 19:41,
Valentin Hutanu în Eveniment-Social
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:565657;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

O delegatie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi a vizitat Universitatea de Stat Alecu Russo de la Balti, Republica Moldova. Totul pentru a pune la punct detaliile privind viitoarea extensiune a masterului de Drept European. Întâlnirea a avut loc pe 27 iulie 2016, delegatia româna fiind condusa de rectorul Universitatii Cuza, prof. univ. dr. Tudorel Toader, iar cea din Balti de rectorul prof. univ. dr. hab. Ion Gagim.

Citeste si:  Reuniune academica la nivel inalt Romania – Republica Moldova, la Universitatea Cuza din Iasi

„În cadrul reuniunii s-au discutat aspecte legate de organizarea didactica si tehnica a unei extensiuni a Masterului de Drept european al Facultatii de Drept, dar si perspective privind cooperarea între cele doua universitati. Din partea Universitatii de Stat Alecu Russo din Balti au participat la întâlnire rectorul – prof. univ. dr. hab. Ion Gagim, prorectorul pentru activitatea stiintifica – conf. univ. dr. Igor Cojocaru, prorectorul pentru studii cu frecventa redusa si formare continua – conf. univ. dr. Gheorghe Neagu, prorectorul pentru relatii internationale – conf. univ. dr. Nelli Amarfii-Railean, decanul Facultatii de Drept si Stiinte Sociale – conf. univ. dr. Vitalie Rusu, prodecanul Facultatii de Drept si Stiinte Sociale – lect. univ. dr. Ion Danoi, sefa catedrei de Drept Public – lect. univ. dr. Mariana Spatari si lect. univ. dr. Stela Gavajuc”, au aratat oficialii de la Cuza.

Citeste si:  Universitatea Cuza, un prim pas spre extinderea ACADEMICA in Republica Moldova -FOTO

Pe de alta parte, pe langa prezenta rectorului Toader, de la UAIC au mai facut parte din delegatie responsabilul pentru Extensiunea Universitatii Cuza la Universitatea Alecu Russo din Balti – conf. univ. dr. Florin Brînza, directorul departamentului Drept Învatamânt Frecventa Redusa – lect. dr. Emanoil Corneliu Mogîrzan si conf. dr. Ioana Maria Costea.

Citeste si:  Universitatea Cuza organizeaza admitere in Republica Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`