Prima pagină » Economic Local » Întâlnire importantă pentru agricultori, derulată la Iași. Se caută soluții pentru accesul producătorilor în piețe
Întâlnire importantă pentru agricultori, derulată la Iași. Se caută soluții pentru accesul producătorilor în piețe

Întâlnire importantă pentru agricultori, derulată la Iași. Se caută soluții pentru accesul producătorilor în piețe

28 ian. 2020, 04:00,
Raluca Costin în Economic Local

Direcția pentru Agricultură Județeană (DAJ) Iași în parteneriat cu Primăria Municipiului Pașcani vor organiza pe data de 29 ianuarie, începând cu ora 11:00, o întâlnire cu administratorii piețelor din municipiul Pașcani și producătorilor care își comercializează produsele în aceste locații. Evenimentul se derulează în incinta instituției de pe bulevardul Ștefan cel Mare, respectiv DAJ Iași.

Scopul acestei întâlniri este identificarea celor mai bune soluții privind desfășurarea și facilitarea accesului direct a cât mai multor producători în piețele locale. La evenimentul derulat la Iași vor participa pomicultori, producători de produse lactate, reprezentanți ai asociațiilor apicole, legumicole, ai grupurilor de acțiune locală din județ, dar și reprezentanți ai unor instituții care au atribuții și activități privind comerțul în piețe, respectiv Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA), ISU, Poliția Locală a Municipiului Pașcani. Reprezentanții municipiului Pașcani sunt viceprimar Gabriela Nedelcu și șef serviciu administrația piețelor, Cristian Menegon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`