Prima pagină » Local » Institutul Regional de Oncologie Iaşi face angajări! Au fost scoase la concurs 22 de posturi vacante
Institutul Regional de Oncologie Iaşi face angajări! Au fost scoase la concurs 22 de posturi vacante

Institutul Regional de Oncologie Iaşi face angajări! Au fost scoase la concurs 22 de posturi vacante

21 oct. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Local

Institutul Regional de Oncologie Iaşi face angajări în perioada imediat următoare. În acest sens, au fost scoase la concurs 22 de posturi contractual vacante și temporar-vacante de asistent medical, brancardier, economist şi muncitor calificat

Persoanele interesate de posturile scoase la concurs trebuie să știe că dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 10 zile lucrătoare pentru posturile vacante (21 octombrie 2024 – 1 noiembrie 2024), și în termen de 5 zile lucrătoare pentru posturile temporar vacante (21 octombrie 2024 – 25 octombrie 2024) de la data publicării anunţului. Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 12 noiembrie 2024, ora 08:30, iar interviul, pe data de 18 noiembrie 2024, ora 09:00.

Institutul Regional de Oncologie Iaşi face angajări! Au fost scoase la concurs mai multe posturi de asistent medical

Institutul Regional de Oncologie Iaşi a scos la concurs un post de asistent medical generalist, studii superioare, cu minimum 6 luni vechime ca asistent medical, pentru Secția Clinică Chirurgie Oncologică II; un post de asistent medical generalist, studii postliceale, cu minimum 6 luni vechime ca asistent medical, pentru Secția Clinică Hematologie, precum şi un post de asistent medical debutant generalist, studii superioare, fără vechime ca asistent medical, pentru Secția Clinică Anestezie Terapie Intensivă. Unitatea medicală face angajări şi pentru Blocul Operator, acolo unde este vacant un post de asistent medical principal generalist, studii postliceale, cu minimum 5 ani vechime ca asistent medical generalist.

De asemenea, a fost scos la concurs un post de asistent medical principal de radiologie și imagistică medicală, studii postliceale, cu minimum 5 ani vechime ca asistent medical de radiologie și imagistică medicală, pentru Laboratorul de Radioterapie şi un post de asistent medical debutant de radiologie și imagistică medicală, studii postliceale, fără vechime ca asistent medical de radiologie și imagistică medicală, pentru Laboratorul de Medicină Nucleară. În cadrul IRO Iaşi este vacant şi un post de asistent medical debutant generalist, studii postliceale, fără vechime ca asistent medical, pentru Laborator Endoscopie Digestivă Diagnostică și Terapeutică, post de asistent medical debutant generalist, studii postliceale, fără vechime ca asistent medical, pentru Laboratorul de Analize Medicale şi un post de asistent medical debutant generalist, studii superioare, cu minimum 6 luni vechime ca asistent medical, pentru Laboratorul de Analize Medicale – Compartiment HLA – Str. Sărăriei, Nr. 177A. Este vacant un post de asistent medical principal de laborator, studii postliceale, cu minimum 5 ani vechime, în cadrul Serviciul de Anatomie Patologică, post de asistent medical debutant generalist, studii postliceale, fără vechime ca asistent medical, pentru Ambulatoriu Integrat, precum şi un post de asistent medical debutant generalist, studii postliceale, fără vechime ca asistent medical, pentru Ambulatoriul de specialitate.

Unitatea medicală a scos la concurs şi 2 posturi de infirmier. Persoanele care vor să participe la concurs trebuie să aibă studii generale şi minimum 6 luni vechime pe un post similar. Totodată, IRO Iaşi vrea să angajeze şi un brancardier, un fochist şi un economist specialist IA, în cadrul Serviciului Financiar-Contabilitate, cu studii superioare, vechime de minimum 6 ani și 6 luni în specialitatea studiilor. IRO Iași a făcut angajări și în luna august, când au fost scoase la concurs 44 de posturi vacante.

Unitatea medicală a scos la concurs și 5 posturi temporar-vacante

IRO Iaşi a scos la concurs şi mai multe posturi temporar vacante. Astfel, unitatea medicală vrea să angajeze un asistent medical generalist, studii superioare, cu minimum 6 luni vechime ca asistent medical, pentru Secția Clinică Oncologie Medicală. Postul este temporar vacant până la data de 27.02.2026. Totodată, se dorește angajarea unui asistent medical generalist cu studii postliceale, cu minimum 6 luni ca asistent medical.

În acest sens, postul fiind temporar vacant până la data de 30.09.2026. În același interval de timp se organizează concurs de angajare și pentru un post de asistent medical debutant generalist, studii postliceale, fără vechime ca asistent medical, temporar vacant până la data de 30.11.2026. IRO Iași a scos la concurs și un post de asistent medical generalist, studii postliceale, cu minimum 6 luni ca asistent medical, pentru Secția Îngrijiri Paliative, temporar vacant până la data de 31.10.2026, precum și un post de asistent medical debutant generalist, studii superioare, fără vechime ca asistent medical, pentru Secția Clinică Anestezie Terapie Intensivă, temporar vacant până la data de 27.05.2026.

Nu doar Institutul Regional de Oncologie Iași face angajări în perioada aceasta, ci și Serviciul de Ambulanță Județean Iași a scos la concurs 16 posturi vacante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024