Prima pagină » Eveniment-Social » Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași cumpără mobilier medical în valoare de aproape 300.000 de lei
Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași cumpără mobilier medical în valoare de aproape 300.000 de lei

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași cumpără mobilier medical în valoare de aproape 300.000 de lei

23 aug. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Eveniment-Social

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași investește aproape 300.000 de lei în achiziția de mobilier medical.  Achiziția are loc în cadrul proiectului „Lucrări de reabilitare, modernizare, extindere și dotare Ambulatoriu Integrat al Institutului de Psihiatrie «Socola» Iași”, finanțat prin „PNRR/2022/C12/MS/I1.3 – I1.3, Unități de asistență medicală ambulatorie. Termenul pentru depunerea ofertelor este până la data de 5 septembrie 2024, orele 15:00.

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași investește 279.575 de lei în achiziția de mobilier medical

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași organizează noi proceduri de achiziție. Astfel, pe data de 5 septembrie 2024, orele 15:00, este programată licitația pentru furnizarea unui număr de 12 loturi de mobilier medical. Unitatea medicală vrea să achiziționeze 6 bucăți, mobilier destinat magaziei în care se depozitează lenjeria, în valoare totală de 21.000 de lei. Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași investește în mobilier în valoare de 1.775 de lei pentru magazia de la parterul instituției și 6.800 de lei pentru achiționarea a 4 mese de laborator, structură metalică și blat termorezistent. Unitatea medicală va cumpăra și 28 de birouri cu structură metalică pentru care va plăti suma de 58.800 de lei, dar și 28 de casete cu 4 sertare în valoare totală de 26.600 de lei. „Socola” are nevoie și de 26 de corpuri pentru depozitarea documentelor și de 26 de corpuri pentru medicamente. În cadrul proiectului „Lucrări de reabilitare, modernizare, extindere și dotare Ambulatoriu Integrat al Institutului de Psihiatrie «Socola» Iași”, unitatea medicală dorește să achiziționeze 2 vestiare cu 4 uși și 11 vestiare cu 6 uși. De asemenea, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași vrea să achiziționeze și 58 de scaune destinate cabinetelor de așteptare, precum și 6 banchete de așteptare.

„Obiectul contractului ce se dorește a fi încheiat îl reprezintă achiziția de echipamente medicale în cadrul proiectului «Lucrări de reabilitare, modernizare, extindere și dotare Ambulatoriu Integrat al Institutului de Psihiatrie, „Socola” Iași». Prin această investiție, parte din proiectul menționat, în cadrul «PNRR/2022/C12/MS/I1.3 – I1.3 Unități de asistență medicală ambulatorie», se dorește ridicarea nivelului serviciilor medicale oferite de Institutul de Psihiatrie «Socola»”, se arată în descrierea din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Trei spitale din Iași vor beneficia de fonduri de 48 de milioane de lei din PNRR pentru modernizare, extindere și dotare

Nu doar Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași beneficiază de fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență pentru modernizare, extindere și dotare. Ministerul Sănătății anunță investiții în valoare de 48.445.935 de lei din Planul Național de Redresare și Reziliență pentru modernizarea și extinderea serviciilor medicale, în trei spitale din Iași, Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iași, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași și Institutul Regional de Oncologie Iași.

„Peste 48 de milioane de lei vor fi distribuiți pentru modernizarea, extinderea și dotarea a trei unități spitalicești, asigurând accesul la servicii medicale calitative, în regim ambulatoriu”, au transmis reprezentanții Ministerului Sănătății. Astfel, cu ajutorul fondurilor din PNRR, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași va investi aproape 300.000 de lei în achiziția de mobilier medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *