Prima pagină » Cancan ultimă oră » Instanța a decis! La cine vor rămâne fiicele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu

Instanța a decis! La cine vor rămâne fiicele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu

20 iun. 2022, 20:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Vestea că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează a picat ca un trăsnet pentru fanii cuplului, iar odată cu anunțul oficial legat de separare, artista a vorbit și despre fiicele sale, al căror domiciliu a fost stabilit de către instanță să fie la ea.

După ce a fost stabilit domiciliul, Alexandru Ciucu nu a fost de acord, la momentul respectiv, cu decizia instanței, motiv pentru care a intentat o ordonanță președințială deoarece acesta își dorea ca fetițele să locuiască la el.

La cine rămân fiicele celor doi

Cum prima hotărâre a instanței a fost favorabilă pentru Alina Sorescu, designerul a introdus cale de atac, iar instanța a respins și apelul pe care l-a fosrmulat Alexandru Ciucu. Pe această cale, Alina Sorescu a ținut să transmită un mesajde mulțumire oamenilor care i-au fost alături.

„Dragii mei, în ultimele săptămâni am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Vă mulţumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordaţi în cea mai sensibilă perioada din viaţa mea. Deşi eu am introdus cererea de divorţ la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanţă preşedinţiala pentru stabilirea domiciliului fetiţelor la el. Prima hotărâre a instanţei mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac. Instanţa a respins şi apelul pe care el l-a formulat şi a decis pentru a doua oară că fetiţele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârşitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine”, a transmis Alina Sorescu, pe pagina personală de Facebook.

Alina Sorescu: „Situația prin care trec eu acum nu e nouă”

În urmă cu ceva timp, pentru un post TV, Alina Sorescu a declarat că familia este cea care o susține în această perioadă sensibilă prin care trece. De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, artista a mai precizat că va face tot ce îi stă în putință pentru a fi liniștită și împăcată.

„Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită”, a declarat Alina Sorescu, pentru un post TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *