Prima pagină » Actualitate » Instagram a picat. Mii de utilizatori ai reţelei sociale au fost afectaţi
Instagram a picat. Mii de utilizatori ai reţelei sociale au fost afectaţi

Instagram a picat. Mii de utilizatori ai reţelei sociale au fost afectaţi

02 sept. 2021, 15:09,
BZI.ro, în Actualitate

Rețeaua socială Instagram a picat în această după-amiază, 2 septembrie 2021. Potrivit DownDetector, mii de utilizatori se plâng că nu pot utiliza aplicația, scrie Daily Mail.

Problemă tehnică este întâmpinată la nivel global.

Instagram nu mai funcționează

Pagina principală nu arată ultimele postări, mesajele directe nu pot fi trimise, iar utilizatorii nu pot comenta la poze. Problema nu s-a resimțit în toată lumea, și nu pare să îi afecteze pe toți utilizatorii. Unii pot accesa platforma ca de obicei, și nu se știe de ce nu au fost afectați.

Instagram este un serviciu online de photo-sharing, video-sharing și rețea socială care oferă utilizatorilor posibilitatea să încarce poze și video-uri, să le aplice filtre digitale, și să le distribuie pe o varietate de rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Tumblr și Flickr.

Instagram a fost creat de Kevin Systrom și Mike Krieger, și a fost lansat în octombrie 2010. Serviciul a câștigat popularitate rapid, în aprilie 2012 atingând cifra de 100 de milioane de utilizatori înregistrați.

Instagram este una dintre cele mai utilizate rețele sociale în comunicarea companiilor cu consumatorii.

Rămâne să vedem dacă Instagram va da și explicații cu privire la problemele de acum, având în vedere că au fost sesizate deja de o mulțime de oameni.

Probleme pentru Facebook și YouTube

În luna februarie, rețeaua de socializare online Facebook, a picat. În primă fază, problema a fost observată de utilizatorii români, însă aparent, mai mulți utilizatori au avut probleme. Printre problemele întâmpinate au fost mesajele trimise care nu ajungeau la destinatar, nu se încărcau postările și funcția de reacționat la postări nu mai era disponibilă.

De asemenea și aplicația pentru Windows a Facebook Messenger a afișat nenumărate mesaje prin care anunță utilizatorii că există probleme la conectarea la server.

Cu toate astea, Instagram și WhatsApp, aparțineau tot de Facebook, utilizatorii nu au avut aceleași probleme. La finalul anului precedent, Youtube-ul a picat și nu a putut fi folosit pentru mai multe ore.

Mai mult decât atât, la finalul anului 2020 și platforma de Youtube a dat eroare utilizatorilor. Site-ul nu a funcţionat o mare perioadă de timp. În momentul când  utilizatorii încearcau să acceseze youtube.com sau youtube.ro, site-ul afişează un mesaj Something went wrong….

„Suntem conștienți de faptul că mulți dintre voi întâmpină probleme la accesarea YouTube chiar acum – echipa noastră este conștientă și analizează acest lucru. Vă vom actualiza aici de îndată ce vom avea mai multe știri.
„Impulsul de a verifica regulat statusul şi noile postari este generat din nevoia de a reduce starea de anxietate, însă în realitate acest comportament nu face altceva decât să genereze şi mai multă anxietate. Oamenii se loghează pentru a se linişti, fără să-şi dea seama că această nevoie este ca un drog”, explica cercetătoarea Scott Bea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *